BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-16-2006, 10:51 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8100
Carrier: Rogers Wireless
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cloudmark Server Edition & BES 4.1 SP2

Please Login to Remove!

Does anyone have any issues with Cloudmark and Blackberry after upgrading to SP2?

Before I installed SP2, we did not get any Spam forwarded to the handhelds, as we have a 15-second delay. It worked well, thanks to the ProcessMailDelay entry in the registry.

However, one person got the Pearl and for some of the functionalities, we upgraded BES to 4.1.2 and since then, even with the ProcessMailDelay in the registry, Spam are getting through. The problem is sporatic as well. Sometimes, Spam are not re-directed, but other times, six or seven get through. We tried setting the delay key to 30, 45 seconds and even a minute, and Spam are still getting through.

Contacted Blackberry Support and they recommended increasing the delay every 15 seconds, up to a maximum of two minutes. However, we really can't afford a two-minute delay as we have testers who stand in front of servers all day long making configuration changes, and need almost-immediate email feedback.

Also contacted Cloudmark and have yet to hear from them. There was a cached web page on Google that says:

Quote:
For all Blackberry Enterprise Server users:

We have had a report that after installing the latest service pack (SP2) to Blackberry Enterprise Server 4.1, the delay is no longer working as expected and spam is being delivered to the Blackberry devices.
(can't provide link due to not having enough posts, but it's the cached page on the third hit if you do a search on Google for cloudmark blackberry sp2)

But the actual page is no longer there on the Cloudmark servers. They now recommend a 45 second delay, which doesn't work for us.

Is anyone else having similar problems? It seems to hit the one person who has a Pearl the most, however, I do have other users who use the 7280 and 7290 who are having similar problems.
Offline  
Old 10-17-2006, 09:16 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Model: 950
Carrier: robbers
Posts: 909
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don' t know, but thanks, i just put in the delay to my BES users..

hopefully, 45 seconds is enough, we don't need delivery instantly..

it would be nice to delay on a per-user basis, but what can you do?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.