BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 01-22-2007, 06:11 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Jan 2007
Model: 8700
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy BES 3.6 Installation Problems (Not Offering BES!)

Please Login to Remove!

Hi has anyone ever had a problem on a server where they start the install process to install BES and when you get to the custom install page, BES isn't listed?? Everything else is there just not the Actual server!

Tearing my hair out at midnight on this and about to give up for the night, any assistance would be greatly received!

Old 01-23-2007, 10:49 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
Zro's Avatar
Join Date: Mar 2005
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 597
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Go through the install guide's requirements. Do it step by step and you'll find that you missed something.

For example, using GroupWise BES, if you don't have the GW client installed on the server, you dont' get the option for BES.

It sounds stupid but you are trying to install on a supported version of Windows Server and not Windows XP right?

Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.