BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-10-2007, 01:06 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Naperville, IL
Model: 8700
Carrier: Tmobile, AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Newbie Help with BES and Groupwise

Please Login to Remove!

Hi all,

I am brand new to setting up BES and am running into a problem with it connecting to our Groupwise Server. Here is the log output:

54001] (02/09 18:04:57):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Starting GWSOAPConnector
[34192] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Database Edition=PERSONAL_MSDE
[34483] (02/09 18:04:58):{0x2458} {BESMgmt} {GWSOAPConnector} Begin BESMgmt Thread
[34157] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Novell GroupWiseObject Library: C:\Novell\GroupWise\\gwcma1.dll, Version: 7.0.1
[34493] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} GWSOAPConnector Version: 4.1.2.22
[34480] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} GW API Mode=GW_SOAP
[34480] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} SSL=OPTIONAL
[34154] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Mailstore test start, test level=1
[34116] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {admin} Login: Start
[14047] (02/09 18:05:00):{0x21BC} {GWSC} {admin} Login Failed: Err=POA returned blank userid, Version=7.0.1 , Build=553
[34045] (02/09 18:05:00):{0x21BC} {GWSC} {admin} Logout admin user
[14095] (02/09 18:05:00):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Mailstore test failed
[54002] (02/09 18:05:00):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Terminating GWSOAPConnector

My question is do I have the admin username incorrectly typed in the configuration? I have just "admin" as the username.

My Groupwise setup is 7.01 with IR1.
BES is on a Windows 2003 Server with SP1.

Thanks in advance for your time.
Offline  
Old 02-12-2007, 02:34 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Naperville, IL
Model: 8700
Carrier: Tmobile, AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Another question - if I can't get the SOAP connection to work can I use the API connection even though it says "Groupwise 6.5" next to it?
Offline  
Old 02-13-2007, 01:28 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: Toronto, ON
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 108
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The "admin" user does not have to be (and probably should not be) the NetWare admin user.

Create a new user with a GW mailbox to use as the admin user.

The user can be an external entity - it doesn't have to have an eDirectory account. Just a GroupWise mailbox.

Login to this account with the GroupWise client once in order to create the address book.

You can set the visibility of this user to none to remove it from the GroupWise Address Book.

Adam
Offline  
Old 02-13-2007, 02:59 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
|||||||'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7100
Carrier: Rogers
Posts: 615
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here's your bug:

[34157] (02/09 18:04:58):{0x21BC} {GWSC} {GWSOAPConnector} Novell GroupWiseObject Library: C:\Novell\GroupWise\\gwcma1.dll, Version: 7.0.1

Downgrade that to 6.5.7 release nov 6/2006 (TID2974707)
Offline  
Old 02-13-2007, 03:56 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Naperville, IL
Model: 8700
Carrier: Tmobile, AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the replies.

I hope This isn't a dense question but can I just replace the file "gwcma1.dll" with the 6.5.7 version or do I need to fully install the 6.5.7 GroupWise client?
Offline  
Old 02-13-2007, 04:01 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: 7100T
Carrier: AT&T
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If it's just a single DLL, you can probably replace it and re-register it from the command line.
Offline  
Old 02-13-2007, 04:59 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Naperville, IL
Model: 8700
Carrier: Tmobile, AT&T
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried replacing that .dll and got the same messages as before but with 6.5.7 for the version not 7.01. Should I replace the whole 7.01 client?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

50pcs BSS84 P-Channel Enhancement Mode Field-Effect Transistor .13 amp 50 volt
$2.98
50pcs BSS84 P-Channel Enhancement Mode Field-Effect Transistor .13 amp 50 volt pictureNew Tester Scr Diode Esr Meter For Detect Transistor Triode Board Capacitance
$10.79
New Tester Scr Diode Esr Meter For Detect Transistor Triode Board Capacitance pictureNPN PNP BC547 TO-92 Straight Triode Power Transistor BC337 Assortment Kit Box
$4.57
NPN PNP BC547 TO-92 Straight Triode Power Transistor BC337 Assortment Kit Box pictureNPN PNP BC547 TO-92 Straight Triode Power Transistor BC337 Assortment Kit Box
$4.57
NPN PNP BC547 TO-92 Straight Triode Power Transistor BC337 Assortment Kit Box pictureNPN PNP BC547 TO-92 Straight Triode Power Transistor BC337 Assortment Kit Box
$9.97
NPN PNP BC547 TO-92 Straight Triode Power Transistor BC337 Assortment Kit Box picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.