BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-01-2007, 05:31 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Being prompted for password for ALL attachments BES 3.6 sp5

Please Login to Remove!

Greetings All,

first post, be gentle

We have a strange problem in our BES environment.

This started happening 2 weeks ago. Basically all users are being prompted for passwords when they try and open any attachments. Even plain text files are requesting passwords.

Obviously, all these attachments open fine on the desktop.

I have done some searching and can see there is a known issue with pdf files. However, for us its happening with all attachments.

When you try and open an attachment, you click on "full content" then after a few secs you get "password protected document" with the red cross.

The strange thing is, its happening to both of our 3.6 servers !

I have tried stoping and starting the attachment service all with no joy.


I hope someone can advise me.

Many thanks in advance and sorry for the long first post


Bes 3.6 servers on Windows 2000
Exchange 2003 sp1
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.