BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2007, 09:25 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down Can't assign device to user

Please Login to Remove!

I installed BES express for exchange 2007. When I assign device to user. There is a error message(attachment). It seems I should wait several minutes for a newly added user. But I add the user two days ago. It must something wrong. What else should I do. Thanks.
Attached Images
File Type: jpg bb.JPG (15.6 KB, 20 views)

Last edited by iamsyu : 06-05-2007 at 09:27 PM.
Offline  
Old 06-22-2007, 12:23 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
ashworth's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ontario, Canada
Model: 9000
OS: 4.6
Carrier: Rogers
Posts: 625
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The error says that the user is not on an agent yet. If this is a new install i will bet it is a permissions related error. I would check the app log to see if the message agent is starting up or if it is failing with an MAPI error code. I will guess 8004011d or 80040111.

A switch service account should fix it, but make sure the permissions are set correctly.
__________________
Cheers,
Ash


My BlackBerry GPS Golf Application | Mileage Calculator
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.