BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2007, 12:39 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mendes9's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 4.1 Manager doesn't display users in admin program

Please Login to Remove!

Rim, currently looking at this issue for me.. anyone see where the bes admin pgroram 4.1.3 HF2, in exchange environment, isn't pulling up user information?
The manager program does display server info, even server stats, forwarded messages etc, stats change. I was even able to add a user, of-course I can't see the account afterwards to generate an activation password, but even that works. The manager program just doesnt' display user info.

All the basic stuff checked, hit clear in the admin program.. doing a search for 1 person doesnt' work.. Even tried re-strarting SQL server and that hasn't solved it. We haven't rebooted the server yet. This happens from all bes servers sharing this sql database... and even runnign bes admin from local workstation does the same thing. Rim is currently analyzing my database. Any ideas? Anyone see this before?
Offline  
Old 06-11-2007, 12:45 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2006
Location: Fairfield, CT
Model: 9930
OS: 7.1.0.755
Carrier: VZW
Posts: 618
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I'm sure you've already checked (sounds like you're looking here already & seeing nothing...), but have you:

Expanded BB Domain>Servers>YOUR BES SERVER
and clicked on the users tab?
__________________
BB devices I've owned: 957 : 7750 : 7250 : 8703e : 8830 : 9530 : 9630 : 9650 : 9930 : 64GB PB

BES 5.0.4 ~ BES 10.1
Offline  
Old 06-11-2007, 12:47 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mendes9's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks.. yes even hit clear... still nothing.. we have checked the dumb stuff.. nothing that we could find.
Offline  
Old 06-13-2007, 09:25 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mendes9's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 113
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The issue has been identified, the SQL database is getting slammed. Root cause is unknown... this is not good. Highlest levlel of RIM support can't identify issue..
Offline  
Old 06-13-2007, 09:59 AM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2006
Location: Fairfield, CT
Model: 9930
OS: 7.1.0.755
Carrier: VZW
Posts: 618
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mendes9 View Post
The issue has been identified, the SQL database is getting slammed. Root cause is unknown... this is not good. Highlest levlel of RIM support can't identify issue..

Are you sure that it's the BESMgmt DB thats getting slammed? Are you running any other DB's on the SQL server (assuming you're using SQL Svr and not MSDE)... I'd be looking at potential problems affecting the database before being ready to blame the BES, if I were you.
__________________
BB devices I've owned: 957 : 7750 : 7250 : 8703e : 8830 : 9530 : 9630 : 9650 : 9930 : 64GB PB

BES 5.0.4 ~ BES 10.1
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.