BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-15-2007, 11:26 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: Louisiana
Model: 8700C
Carrier: Cingular
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Duplicate Attendee in Meeting Request

Please Login to Remove!

Running.

BES 4.0.5.6
Exchange 2003 SP2

Blackberry users create a meeting request on the Outlook desktop they get duplicate attendees. When they look at the meeting later the attendee will show up twice once as required and once as optional.

Thanks for any help

Note: I posted it under the Exchange Discussion but thought it may get more attention here.
Offline  
Old 08-21-2007, 06:07 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: Pearl
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We have the same problem.

Reapplying the Blackberry patch or Exchange SP2 fixes it for a while, but it comes back very quickly.

All the CDO.DLL files are the same.

We have also tried turning the Blackberry server off, this fixes the problem.

There are several posts about this but I cannot find an answer to it.

Anybody got some more ideas, we need to get this fixed.
Offline  
Old 08-21-2007, 10:19 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Location: Louisiana
Model: 8700C
Carrier: Cingular
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We upgraded and moved BES to it's own server. It didn't fix the problem.

It's odd that it only happens to some users. Of course they happen to be the biggest complainers.
Offline  
Old 08-22-2007, 04:26 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: Pearl
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Our BES server has always been separate, the problem only seems to have occurred when we put in two new Exchange servers and removed one of the old ones i.e. we have gone from two to three Exchange servers.

The problem seems to occur when the meeting originator is on a different Exchange server to the attendee.

Iím not really a Blackberry administrator (just Exchange), is there anything that should be done on the Blackberry server after new Exchange servers have been added?

We have moved the Blackberry mailbox onto one of the new servers and reconfigured the MAPI profile to see if this helps but so far no joy.
Offline  
Old 08-22-2007, 04:43 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: Pearl
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Our BES server has always been separate, the problem only seems to have occurred when we put in two new Exchange servers and removed one of the old ones i.e. we have gone from two to three Exchange servers.

The problem seems to occur when the meeting originator is on a different Exchange server to the attendee.

Iím not really a Blackberry administrator (just Exchange), is there anything that should be done on the Blackberry server after new Exchange servers have been added?

We have moved the Blackberry mailbox onto one of the new servers and reconfigured the MAPI profile to see if this helps but so far no joy.
Offline  
Old 08-22-2007, 07:25 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by roux View Post
We upgraded and moved BES to it's own server. It didn't fix the problem.

It's odd that it only happens to some users. Of course they happen to be the biggest complainers.
Where was the BES before?
Offline  
Old 08-22-2007, 07:32 AM   #7 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Simon56 View Post
The problem seems to occur when the meeting originator is on a different Exchange server to the attendee.
If you open up ESM (and throw in the registry key to see the security tab) ... look at the permissions on the Exchange Server for your BESAdmin account; are they the same? Are these set - Assigning permissions for the BlackBerry Enterprise Server administration account ?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.