BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-29-2007, 08:55 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Location: Toronto, Canada
Model: 9780
OS: 6.0.0.448
Carrier: Rogers
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't get "More" from sent emails

Please Login to Remove!

Hi guys,

I've just activated my 8700 OS 4.2.1.96 on BES (I was previously using 7130). When I try to click on "More" on a sent email (originally sent from Outlook) on my BB, it says the following.

"More request cannot be completed. Service book information not found."

I've already resend Service Book from BES 4.1.2, but it's still showing the same message. I've tried re-activating but it didn't make a difference.

What else can I do to fix this? Thanks.
Offline  
Old 06-29-2007, 09:04 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
BBAdmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Port 3101.org
Model: .
Carrier: .
Posts: 2,491
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Delete the service books from the device, do a re-reg from the Host Routing Table and then resend the service books again.
__________________

Offline  
Old 06-29-2007, 09:49 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Location: Toronto, Canada
Model: 9780
OS: 6.0.0.448
Carrier: Rogers
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the quick response. I deleted all service book, re-reg host table and resend service books like you suggested but it still says the same thing.

I notice other weird things as well like emails aren't moved to the correct folder with "Hide File Messages" enabled. BB doesn't vibrate when receiving new emails even with both in & out of holster set to enabled in the correct profile.

Something weird is going on for sure.
Offline  
Old 06-29-2007, 11:27 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Location: Toronto, Canada
Model: 9780
OS: 6.0.0.448
Carrier: Rogers
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did a handheld wipe from the BB and re-activated. Everything seems to be OK now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.