BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-16-2007, 10:04 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Calendar Problem: Cannot Change "All Day Event" Box on Saved Appointments

Please Login to Remove!

I recently connected my personal blackberry to my company's BES for IBM Lotus and a weird thing has happened with my calendar. When I create an appointment I can choose between checking the box for "all day event," or picking a specific time (this is normal). Once I make a selection and save the event I can go back and edit it, but the "all day event" box has a red backslash through it and I can't change that one setting. If I previously had an all day event that I want to change to a specific time (for example I knew I had a tentatively scheduled meeting on Friday but hadn't yet picked a specific time), the only thing I can do is delete the appointment and start over which means I would have to retype all the information.

I'm pretty sure that the BES for IBM Lotus is to blame from some troubleshooting I've done. I took another blackberry and wiped everything. I tried creating calendar events, saving them, and then checking and unchecking the "all day event" box without any problems. I then took that freshly wiped blackberry and did a Wireless Enterprise Activation. I found the exact same problem all over again: once I saved an appointment it was impossible to check or uncheck the "all day event" box.

I should say as a disclaimer that I'm not a network administrator. My IT department is overloaded and say they won't have time to look into the problem for a few weeks. I'm trying to find the solution on my own, but I know that I'm a bit over my head here. Has anybody heard of this problem? I've found nothing about it online.

-Michael
Offline  
Old 07-16-2007, 04:10 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
amukhey's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Los Angeles
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 750
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What version of BES and Domino are you running? I experience the same thing on a 6.5.5 Domino with BES 4.1 SP2. To my knowledge, thjis is not fixed in BES 4.1 SP4 with ND 7.02 Hp1 HF 25
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.