BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-24-2005, 01:42 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Post 4.0 BES SP1 Hotfix's

Please Login to Remove!

If anyone noticed or cares, there are post SP1 4.0 hot fixes available.

Ken
Offline  
Old 05-24-2005, 02:34 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BaronVonBB's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: SW Florida
Model: 8330
Carrier: Verizon
Posts: 103
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

One thing I noticed about SP1 - Hot Fix 1 was that it will error out looking for the 'BlackBerryEntperprise Server.msi' file during installation.

The fix or workaround for this is to extract the file from the Service Pack 1 file to some directory, and then browse to that directory when the error dialogue appears.

Just thought I'd mention this, it took me awhile to figure out, and T-support says it is a known problem.
Offline  
Old 05-24-2005, 02:55 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ramsgate, Kent
Model: 8707v
Carrier: Vodafone UK
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pity they haven't fixed the APB issue!!!!
Offline  
Old 05-25-2005, 04:48 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8100
Carrier: vodafone
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Pity they have not fixed many issues.....!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.