BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-31-2007, 04:15 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8703e
Carrier: MTS (Bell)
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Groupwise Send but not Receive

Please Login to Remove!

Hi All,

Groupwise 7.02 Server
Groupwise 6.57 Client
BES 4.1
8703e

It worked up to this past Wednesday for three months. I can send via Groupwise (on the Blackberry) but cannot receive.

BIS works like a charm.

I went into the BES server and tried picking a different email folder, it still didn't work. The SENT folder has nothing since Wednesday at all.

I looked in all the log files (Wednesday, Thursday, and Friday) and nothing obvious sticks out.

The calendar and addressbook is happily syncing along and I can still do lookups.

What am I missing?

Thanks,
Stan
Offline  
Old 08-31-2007, 04:46 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8703e
Carrier: MTS (Bell)
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi All,

Not too sure what the problem was, but a reboot fixed the problem.
Would prefer to know what broke it, but happy enough to have it working.

Thanks for looking,
Stan
(ps. I know now to reboot before asking any questions )
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.