BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-18-2007, 03:32 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Location: France
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: exchange
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Activation Problems

Please Login to Remove!

Hi,
I have a problem activating a user, this user was already activated and his Blackberry was off for more than a month, I let the blackberry sync itself after having made un update of the BBY8707 firmware.

Unfortunatly it never managed to sync again.

I then decided to delete the user form my bes in order to stat the procedure again... that doesn't work either...
It only synchronizes the calendar...
I let it for a hole weekend and it changed nothing.

couls someone help me pleaaaaaaaaase

It would be really great.

Have a nice day.

Matthieu
Offline  
Old 09-18-2007, 08:36 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After you upgraded the HH OS you were able to successfully Enterprise Activate again, however now it is only syncing calendar data?
Offline  
Old 09-18-2007, 08:40 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Location: France
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: exchange
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well it blocks on 11% of the enterprise activation and I can see that only calendar is synchronized
Offline  
Old 09-18-2007, 12:19 PM   #4 (permalink)
Ugg
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8310
OS: 4.5
Carrier: O2
Posts: 197
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

First things first, I'd have a look at the BES MAGT logfile - I bet that there's an error message in there that gives a clue about the actual problem.

For example, the last couple of times I saw this sort of problem on customer sites the error "Failed to open the memo folder for user (0x80040107)" was in the MAGT log and googling for that error number found the solution. Your problem may be different of course, but having a look at the MAGT log will probably help identify the problem.

Also, what email system and BES version are you using?
Offline  
Old 09-18-2007, 12:40 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Genius
 
hdawg's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: hdawg
PIN: port3101.org
Carrier: hdawg
Posts: 6,632
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also grab a copy of the BlackBerry Resource Kit for BES 4.1.4 and you can run a neat program as a part of the BRK called EAStatus.exe which will go through your logs and help figure out where the EA is held up.

Google BlackBerry BRK and you'll get to the download
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.