BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-08-2005, 09:38 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7290
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry activating

Please Login to Remove!

Hi, I've a blackberry 7290 model, I'm working in Italy for an american company, our mail server stays in USA, my phone company is italian (TIM provider)and my sim card belongs to TIM provider. My colleague in USA has made all the set up for the actvation of the blackberry and we checked all the internal set-up of the blacberry and everithing seems ok, but when we try to make the enterprise activation after some minutes (more than 20) fails.
Has somebody some suggestions or advices?
Thanks
Offline  
Old 06-08-2005, 09:42 AM   #2 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No need for duplicate posts. I moved your original and merged it with a post stating the EXACT same problem in the BES admin corner.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.