BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-18-2008, 02:24 PM   #21 (permalink)
CrackBerry Addict
 
lraed74's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, OH
Model: S2
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 720
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by sdpnoy View Post
Only one problem

JiveTalk doesn't work at all. Getting a java exception null error. Tried uninstalling it, reinstalling it. Battery Pull, praying...etc

And for that reason, I'm downgrading back to 4.2. JiveTalk worked just fine in .10 but didn't want to deal with the dropped signals and the memory leaks
Just make sure 'Documents to Go' is loaded, I had the same issue and went back through the app loader and put it on. No reason at all to downgrade.
Offline  
Old 04-18-2008, 02:31 PM   #22 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego
Model: 8900
PIN: Cushion
Carrier: T-Mobile
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lraed74 View Post
Just make sure 'Documents to Go' is loaded, I had the same issue and went back through the app loader and put it on. No reason at all to downgrade.
Having Documents to Go will make my JiveTalk work? I don't see the correlation
Offline  
Old 04-18-2008, 02:36 PM   #23 (permalink)
CrackBerry Addict
 
lraed74's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, OH
Model: S2
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 720
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sdpnoy View Post
Having Documents to Go will make my JiveTalk work? I don't see the correlation
Dont ask me details, all I know is that it works. I read a few other posts on here regarding that as well. I first loaded .18 without it and was getting those errors trying to load JT. So I went back to the app loader and installed/checked it. After it rebooted, JT worked fine.

Last edited by lraed74 : 04-18-2008 at 02:36 PM. Reason: typo
Offline  
Old 04-18-2008, 02:36 PM   #24 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego
Model: 8900
PIN: Cushion
Carrier: T-Mobile
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dammit I just reloaded 4.2. Gonna go back and install .18. My poor berry. Treating it like a little whore
Offline  
Old 04-18-2008, 02:42 PM   #25 (permalink)
CrackBerry Addict
 
lraed74's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, OH
Model: S2
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 720
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sdpnoy View Post
Dammit I just reloaded 4.2. Gonna go back and install .18. My poor berry. Treating it like a little whore
You will have to buy her some accesories now and make it up to her
Offline  
Old 04-18-2008, 02:43 PM   #26 (permalink)
CrackBerry Addict
 
hotburnttoast's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Hell Passhole
Model: 9700
OS: 5.0.0.442
PIN: Unique 8-character hexadecimal ID number assigned to all BlackBerrys
Carrier: T-Mobile
Posts: 524
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Memory Leak is still present in 4.5.0.18, not has bad as 4.5.0.10 though, this morning I had over 17 available now down to the low 13's. Not running any third party apps either. YMMV
Offline  
Old 04-18-2008, 02:44 PM   #27 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it seems to accelerate over time as well. by tomorrow if you dont pull the battery you will be down around 6.
Offline  
Old 04-18-2008, 03:25 PM   #28 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
donthateme13's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: new york
Model: curve
Carrier: tmo
Posts: 184
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just a reminder to everyone asking how to fix a certain issue with the software (E.G. red exclamtion point, memory leak, ramdom resets) is pointless because its a beta just remember that so MOST issues we cant resolve.

Most we can do is give information on whats bugs there are so that others that may want to try the software know what their getting themselves into.
Offline  
Old 04-18-2008, 03:35 PM   #29 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego
Model: 8900
PIN: Cushion
Carrier: T-Mobile
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yah I decided to wait for the official release.
Offline  
Old 04-18-2008, 04:30 PM   #30 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Lex Luthor's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Model: 9800
Carrier: xxx9824;xxx9824;xxx9824;xxx9824;xxx9824;
Posts: 1,620
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by [IFC]Area51 View Post
P.S. I don't think 4.5.0.18 is available for the 8310 just yet
v4.5.0.18 does exist for the BlackBerry 8310 and that's all I am gonna say
Offline  
Old 04-19-2008, 10:33 AM   #31 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Chicago
Model: 9700
OS: 5.0.0.330
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

@Nastyboy and toast

Ok to clear up the exclamation point concern: the red icon next to your text messages actually is a placeholder to represent whether or not you have replied to that message.



Hope that helps.



-WC-
__________________
Powered By Ry19 Dot Com

Last edited by walkingcorpse : 04-19-2008 at 10:35 AM.
Offline  
Old 04-19-2008, 11:32 AM   #32 (permalink)
CrackBerry Addict
 
coldconfession13's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: san antonio,tx
Model: 9550
OS: 5.0.0.230
PIN: 30fd8208
Carrier: Verizon
Posts: 904
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

.18 for the 8300 here well I'm still getting a network drop here and there and they fixed the bug for bb messenger if your chatting it would start to delay. Its better now but it will still delay occasionally. I have yet to try the bluetooth again maybe later on today when I find another phone with bluetooth. with .10 I couldn't get another phone to pickup my phone.
__________________
http://www.horizonwirelessonline.com
Unlock codes, Parts, Repair just tell them Albert sent ya

http://www.blackberryfaq.com
Offline  
Old 04-19-2008, 11:41 AM   #33 (permalink)
CrackBerry Addict
 
NCBuckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Charlotte, NC
Model: Bold
PIN: 4.6
Carrier: AT&T
Posts: 853
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Nitty View Post
v4.5.0.18 does exist for the BlackBerry 8310 and that's all I am gonna say
Yes there is and finally found it.
Offline  
Old 04-19-2008, 11:57 AM   #34 (permalink)
CrackBerry Addict
 
NCBuckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Charlotte, NC
Model: Bold
PIN: 4.6
Carrier: AT&T
Posts: 853
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sdpnoy View Post
Having Documents to Go will make my JiveTalk work? I don't see the correlation
It does work, but takes up quite a bit of memory for something i probably won't use, just for jivetalk. Hopefully they fix that when the offical release comes out.
Offline  
Old 04-19-2008, 12:43 PM   #35 (permalink)
CrackBerry Addict
 
carsmovies's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: GTA, Canada
Model: 9000
OS: 5.0.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lraed74 View Post
Just make sure 'Documents to Go' is loaded, I had the same issue and went back through the app loader and put it on. No reason at all to downgrade.
He's right. I had the same issue when I first installed .18 and tried to use jt. I then loaded DTG and after which JT worked. Funny thing is the DTG icon is nowhere to be found.
Offline  
Old 04-19-2008, 12:53 PM   #36 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
dhendriksen's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Lehi, UT
Model: 9530
OS: 4.7.0.75
Carrier: Verizon
Posts: 373
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Man, everyone loading different os multiple times per day! I don't understand how you have time for that. I tried 4.5 (not sure which version of 4.5, probably .10) and the memory leak and little glitches killed me. This is my lifeline and I need to have it be reliable. I do love the L theme though. Does anyone know if the bug with that has been fixed? Everytime the phone restarted the icons would go back to the default order. Way too annoying, but a great theme otherwise. I'd think about upgrading for that
__________________
Dan Hendriksen
Offline  
Old 04-19-2008, 12:58 PM   #37 (permalink)
CrackBerry Addict
 
carsmovies's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: GTA, Canada
Model: 9000
OS: 5.0.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dhendriksen View Post
Wirelessly posted

Man, everyone loading different os multiple times per day! I don't understand how you have time for that. I tried 4.5 (not sure which version of 4.5, probably .10) and the memory leak and little glitches killed me. This is my lifeline and I need to have it be reliable. I do love the L theme though. Does anyone know if the bug with that has been fixed? Everytime the phone restarted the icons would go back to the default order. Way too annoying, but a great theme otherwise. I'd think about upgrading for that
I didn't have this problem with .10, .13, .17, .18 and .21.
Offline  
Old 04-19-2008, 01:56 PM   #38 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.199
Carrier: None
Posts: 2,622
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is anyone else having an issue with BBM? Every once and a while after a hard reset (batt pull) my BBM says that I have switched devices and press yes to update my contacts with my new pin or no to delete them all.

Everytime I have to do a selective restore to fix the issue. This happened more with .10 but so far only once with .18. Anyone else have this issue?

Thanks!
Offline  
Old 04-19-2008, 01:58 PM   #39 (permalink)
CrackBerry Addict
 
NCBuckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Charlotte, NC
Model: Bold
PIN: 4.6
Carrier: AT&T
Posts: 853
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

.10 had that problem but haven't noticed it on .18. Geez .21, now i have to search for days for that...lol.
Offline  
Old 04-19-2008, 03:46 PM   #40 (permalink)
CrackBerry Addict
 
carsmovies's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: GTA, Canada
Model: 9000
OS: 5.0.0.190
Carrier: Rogers
Posts: 684
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BB Curve)

Why is it that when you post wireless on this forum it doesn't show which os your running? When you post wirelessly on howard forums it does.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.