BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-31-2008, 06:27 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8310R
PIN: 242DB81B
Carrier: at&t
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default So I took the plunge ... 4.5.0.37

Please Login to Remove!

So,

After fighting the urge to load up the latest beta on my 8310 I figured .37 was a high enough number I would give it a try.

It has been about two hours sicne I loaded it up (took about 1.5 hours to load) and it works great. It feels much faster than the official release I had been running.

The new browser is awesome, and YOUTUBE WORKS!!!!!!

I thought that I had read youtube was a server side upgrade, but it works ... does this mean AT&T has already upgraded their infrastructure?

All I can say is after two hours its a keeper.
Offline  
Old 05-31-2008, 06:53 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Verizon 8830)

I am envious. The product is not yet available for my device in any form
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 05-31-2008, 07:04 PM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by patberry View Post

All I can say is after two hours its a keeper.
...unitl you try a few times to type in a text box in the browser and click send. Quite a problem for many users.

But otherwise, yes
Offline  
Old 05-31-2008, 07:58 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2004
Model: 9800
OS: 6.0.0.337
Carrier: (`.at&t.)
Posts: 825
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

also bb messenger resets your contacts after every reboot so that needs fixing.
My radio still goes flaky once in a while.
Solve those and seems gold to me.
Offline  
Old 05-31-2008, 09:21 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 205
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
...unitl you try a few times to type in a text box in the browser and click send. Quite a problem for many users.

But otherwise, yes
whats this about? im runnin .37 and havn't noticed anything.
Offline  
Old 05-31-2008, 09:31 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
cellindo's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Indonesia
Model: 8820
PIN: option - status
Carrier: XL & Indosat
Posts: 76
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

mmm white balance not working well in 8100 camera.
picture look more darker.
__________________
History :
(7730)-(7290)-(7130)-(8300)-(8310)-(8800)-(8320)-(8120)-(8820 & 8100 & E51)- (8110) - (9000, 8900, 9500)
Offline  
Old 06-01-2008, 03:18 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8310R
PIN: 242DB81B
Carrier: at&t
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
...unitl you try a few times to type in a text box in the browser and click send. Quite a problem for many users.

But otherwise, yes
sometimes i can type in a box, sometimes not.

other than that I haven't really found anything that would make it not a keeper...
Offline  
Old 06-01-2008, 04:31 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if you move the mouse over a text box without stopping on it, you can't go back and type in it. Same with a "send" icon on a website: if you move the mouse across it without clicking it, once you move the mouse back over it, you can't click it.

sorry if i didn't explain that very well...
Offline  
Old 06-01-2008, 04:50 PM   #9 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

skottema, same thing here. The trick is not to pass the cursor below the "send" link. Another solution is to disable "cursor in column view" in the Browser > Options > General Properties.
Offline  
Old 06-01-2008, 05:48 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Telcel
Posts: 196
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

my youtube dosent work :(
Offline  
Old 06-01-2008, 06:04 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
darkdragoon's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Hong Kong SAR
Model: 9000
OS: 5.0.0.464
PIN: 2562425C
Carrier: SmarTone-Vodafone
Posts: 198
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by skottema View Post
if you move the mouse over a text box without stopping on it, you can't go back and type in it. Same with a "send" icon on a website: if you move the mouse across it without clicking it, once you move the mouse back over it, you can't click it.

sorry if i didn't explain that very well...

you have to disable the use of cursor under column view to fix the browser texting issue under browser general config.
__________________
|)ark|)ragooN
BB experience from 5820 > 7730 > 7290 > 8707v > 8800 > 9000
Offline  
Old 06-01-2008, 09:17 PM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Francisco, CA
Model: 9700
Carrier: at&t
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

my youtube worked, THEN i tried to close and the handset rebooted instantly w/o warning...oh well...
__________________
9700, 9000, 8310, 8300, 8700c, Red 8110, Red 8100, 7130c
Offline  
Old 06-01-2008, 11:13 PM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2008
Model: 9700
OS: 5.0.0.545
Carrier: Rogers
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Quote:
Originally Posted by JEGO82
my youtube dosent work :(
Not all carriers enable that function.
Offline  
Old 06-01-2008, 11:22 PM   #14 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
DacyJ's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the Off Topic Lounge.
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
PIN: g Bomb!
Carrier: The Newest AT&T
Posts: 2,321
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
skottema, same thing here. The trick is not to pass the cursor below the "send" link. Another solution is to disable "cursor in column view" in the Browser > Options > General Properties.
I disabled the cursor on mine and it works!
Thanks
__________________
Dacy Jackson
Offline  
Old 06-02-2008, 01:40 AM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8310R
PIN: 242DB81B
Carrier: at&t
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by skottema View Post
if you move the mouse over a text box without stopping on it, you can't go back and type in it. Same with a "send" icon on a website: if you move the mouse across it without clicking it, once you move the mouse back over it, you can't click it.

sorry if i didn't explain that very well...
That is exactly what I have experienced.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.