BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2008, 03:00 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Washington, DC
Model: Bold
OS: 4.6.0.xxx
PIN: point accuracy
Carrier: AT&Tingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8310 - 4.5.0.37 - ATT Navigator Unavailable

Please Login to Remove!

I've been playing around with the 4.5 betas for some time now on my ATT 8310. Didn't like .10, it was super buggy and had lots of issues. .18 worked pretty well, but all my incoming texts showed a red exclamation and said "reply requested". Now I'm using .37, and I like it a lot. Very stable so far and everything is working great EXCEPT ATT Navigator. Every time I try to run the program, I get the initial login box. I put in my name and email, it attempts to load for close to a minute, then says "ATT Navigator is unavailable". Has anyone else seen this?

Per the sticky at the top of the beta forum, I got blackberry maps and google maps to work fine. But I'm paying $10 a month for TeleNav and it'd be handy to have those voice guided directions again.

I have tried to do a full javaloader wipe and clean .37 install, I've upgraded from 4.2.2.194, and upgraded from 4.5.0.18. All end up in the same place, with ATT Navigator unavailable.
Offline  
Old 06-05-2008, 03:03 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Just out of curiosity... do you have DocsToGo installed on the handheld?
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 06-05-2008, 03:05 PM   #3 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

AT&T Nav works good for me here, as the Penguin said, make sure you DocsToGo loaded
Offline  
Old 06-05-2008, 03:09 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Washington, DC
Model: Bold
OS: 4.6.0.xxx
PIN: point accuracy
Carrier: AT&Tingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by penguin3107 View Post
Just out of curiosity... do you have DocsToGo installed on the handheld?
DocsToGo is not installed. I'll try that now and give it a shot.... but the apparent question remains, why on earth would Navigator require a document management application??
Offline  
Old 06-05-2008, 03:11 PM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Just a RIM thang.
Offline  
Old 06-05-2008, 03:12 PM   #6 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jinksy86 View Post
DocsToGo is not installed.
Yeah, install it and you should be OK. We don't question RIM, ever.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 06-05-2008, 03:18 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Washington, DC
Model: Bold
OS: 4.6.0.xxx
PIN: point accuracy
Carrier: AT&Tingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

installed DocsToGo, Navigator is now working. I didn't install it with this build because I never used it in .10 or .18, and I figured it was just taking up space.

I am a network administrator, helpdesk manager, and BES administrator... this "fix" will have to be put into the 'ole "I don't know why the F it worked" file! lol
Offline  
Old 06-05-2008, 03:26 PM   #8 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

It's been posted on the forums here several times... It wasn't just a wild guess.
Offline  
Old 06-05-2008, 03:29 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Washington, DC
Model: Bold
OS: 4.6.0.xxx
PIN: point accuracy
Carrier: AT&Tingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My apologies. I will be sure to do more thorough solution searches before posting repeating topics in the future.
Offline  
Old 07-09-2008, 07:04 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do you install docs to go? I am having the same problems as the OP and would like to get navigator working ASAP.

Thanks for the help.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.