BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2008, 03:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8300
Carrier: att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry 8300 v4.5.0.42 Camara Issue - freezing

Please Login to Remove!

Hey guys,

I'm running an ATT 8300 with 4.5.0.42 and I'm have one remaining issue - anytime I open the camera or the video recorder the device totally freezes and needs a soft reset to fix. Anyone run into this? Any ideas?

Thanks again,
Ryan
Offline  
Old 06-09-2008, 03:55 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
bonafidebrother's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Orlando, Fl
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: TMobile
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have been running it for a couple of hours here and I haven't run into this issue. I have used both camera and recorder.
__________________
Geek it til it Mhz!

www.bonafidebrother.blogspot.com
Offline  
Old 06-09-2008, 04:23 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
fizzleation's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 111
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I used a AT&T 8300 with .42 and ran into no such problem with the camera
Offline  
Old 06-09-2008, 04:31 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
CO_BBTechie's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Denver
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 2,044
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nyisles016 View Post
Hey guys,

I'm running an ATT 8300 with 4.5.0.42 and I'm have one remaining issue - anytime I open the camera or the video recorder the device totally freezes and needs a soft reset to fix. Anyone run into this? Any ideas?

Thanks again,
Ryan
I'd double-check that your SD card is properly seated and formatted, and that the folder your camera points to for saving still exists.
Offline  
Old 06-09-2008, 04:35 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

May even need to reformat your SD card.
Offline  
Old 06-09-2008, 10:14 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8300
Carrier: att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried all of these suggestions. Reseated and then tried reformatting. Super-strange.
ANy other suggestions out there? I'm thinking of truly blowing the OS away and reinstalling in place of upgrading.
Offline  
Old 06-10-2008, 01:21 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8300
Carrier: att
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up

blew it away once - kaput
blew it away a 2nd time -bueno

I also cleaned the lens and blew some air in there while doing the 2nd wipe, so i guess it could have been something physical.

Anyways, thanks for all your help. It is greatly appreciated


-Ryan
Offline  
Old 06-10-2008, 01:33 PM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
coldconfession13's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: san antonio,tx
Model: 9550
OS: 5.0.0.230
PIN: 30fd8208
Carrier: Verizon
Posts: 904
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea I have no issues.
__________________
http://www.horizonwirelessonline.com
Unlock codes, Parts, Repair just tell them Albert sent ya

http://www.blackberryfaq.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.