BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-28-2008, 12:51 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB 4.5.0.55, just blacks out after use

Please Login to Remove!

Hi,
I first noticed this when i was i watching a youtube video.
and first i though that it was a the battery. But i keep on happenig more and more ofter. no idea what is triggering it. Once i was talking for a long time ( 30 min) on UMA(wifi) and it blacked out. Another time i was taking a picture, but the interesting think that is that the like stayed on while the blackberry was blacked out.

I can bring it back with a battery pull out, but sometimes it will just go to back blacking out after a battery pull and sometimes not.

If anybody has any idea please let me know.
later
Offline  
Old 08-28-2008, 03:14 PM   #2 (permalink)
Platinum Sponsor
 
Horizon Wireless's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: CANADA
Model: 9920
OS: 5.2.0.168
PIN: 3218B513
Carrier: ROGERS AND FIDO
Posts: 885
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes, time to upgrade or downgrade. I had a similar issue. Good luck
__________________
http://www.horizonwirelessonline.com
Wholesale and Retail Blackberry Unlocks - All models & carriers
INSTANT 10% off : HOR10
Offline  
Old 08-28-2008, 03:35 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I just I think downgrade, yesterday I think. And it is still happening do you thing that if go down to 4.2 that resolve it. BTW where could I find the link to downgrade, to something other than 4.2
Thanks
Later
Offline  
Old 08-28-2008, 04:11 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it does not seem to happen when it is pluged in to the power supply.
i guess it will not hurt to downgrade and see what happens.
but i will sure miss the html email.
later
Offline  
Old 08-28-2008, 04:25 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

My bad I upgraded from .52 to .55

Last edited by gelsi : 08-28-2008 at 04:26 PM.
Offline  
Old 08-28-2008, 11:56 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I am trying it now downgraded to 4.2 :(
Later
Offline  
Old 08-29-2008, 10:28 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Downgraded still has the same problem. :(
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.