BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-25-2008, 09:14 PM   #61 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Helmdawg's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Philly
Model: 9700
OS: 5.0.593
PIN: ned down...
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,365
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by davistld01 View Post
Just my luck...I finally decide to throw caution to the wind, and download the .216 beta update...and every link I find is dead.

Can somebody PM me with an active link...if that's not breaking the rules?
Not allowed to ask for links.. Search google a bit further
Offline  
Old 12-26-2008, 09:37 AM   #62 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kirson's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 421
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For what it's worth - 216 is the first OS that has caused my battery to drain faster, memory to leak faster and the dreaded "thinking" clock to come back. I never tried 215, but 214 was the most solid so far for me. I'm going back to 214 for now and will try again when 217 shows up.

Again, this is just my own experience. YMMV.

Regards,
Ian
Offline  
Old 12-26-2008, 01:23 PM   #63 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
ChiefT's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9000
PIN: 24A7423
Carrier: AT&T
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ran 216 for several days and kept getting the busy clock. Sometimes it lased over two minutes before going away. Went back to 210.
__________________
Regards,

ChiefT

Adapt, Overcome, Improvise, Achieve!
Offline  
Old 12-27-2008, 09:36 AM   #64 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kirson's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 421
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm still running 216 (haven't had a chance to downgrade to 214 yet). Just had my first reset ever on my Bold. 216 is definitely not working well for me.

By the way, anyone else experiencing EXTREMELY long reset cycles? My Bold takes over 5 minutes to complete a reset cycle.
Offline  
Old 12-27-2008, 10:31 AM   #65 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Shaun's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: at&t
Posts: 2,384
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kirson View Post
By the way, anyone else experiencing EXTREMELY long reset cycles? My Bold takes over 5 minutes to complete a reset cycle.
This was my experience on .215, and .216 (could have been the same on .214, I just didn't notice). Reverted back to .210 and, by comparison, resets quite rapidly.
Offline  
Old 12-27-2008, 12:41 PM   #66 (permalink)
New Member
 
blakjak's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Wink

Quote:
Originally Posted by rboy View Post
which beta os is the best to use? i see jibi has 214. i tried 215 and 216 and kept getting a lot of dropped calls. havent had any reset problems at all. jibi are you using 214? is it the best beta os so far?
.210; .217 is promissing. 215 in the Great Whites
Offline  
Old 12-28-2008, 05:16 PM   #67 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jimmyh's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Vidalia, Louisiana
Model: 9810
OS: 7.1.0.258
Carrier: AT&T
Posts: 79
Post Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Downloaded .216 two days ago and everything is working fine with the exception of Live Search. With this upgrade it will no longer work. Maybe on the next .217 or higher it will return, but everything else works great....
Offline  
Old 01-17-2009, 11:24 AM   #68 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Drewdatrip's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9000
OS: 4.6.0.190
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No reseting,however i got alot of droped calls and calls failed. Service would jsut drop completly and i have a tower a block from my house and a repeter in my office. Downgraded to .190 seems to aleeviated the issues...anyone have a recomended version?
__________________
8700C
8300
8310
9000
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.