BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-16-2009, 12:23 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 5.0.0.140
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 9530 LED indicator flashing Green and Red

Please Login to Remove!

I have a 9530 with 4.7.0.86 installed -I'm not sure if this occurred with 85 but I think so. The LED alternates between Green and Red constantly. I have no new messages -to cause the red indicator to come on, and I have set the coverage indicator to off -which I thought as with previous models, would keep the LED from flashing green. Has anyone else experienced this and or is this by design with the 9530? Besides the beta OS I also am running weatherbug and have Google maps installed. That's it and thanks in advance for any assistance.

Last edited by TGrabowski : 01-16-2009 at 01:31 PM.
Offline  
Old 01-21-2009, 03:34 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
andrewfay's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Granite Falls NC
Model: 9530
OS: v4.7.0.99
PIN: 30512751
Carrier: Verizon
Posts: 37
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Happens to me all the time - have no idea what is causing it. I do a battery pull and I am good again for a few hours. It isn't Facebook, Myspace, IM, etc. etc.
Offline  
Old 01-21-2009, 03:50 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
StuartV's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Tallahassee, FL
Model: 9550
OS: 5.0.0.607
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 480
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think this is a known problem with .86. And not just the Red/Green LED, either. I have gotten Red only (when it shouldn't be blinking), Blue only, and Red/Blue.
__________________
- Stuart
Verizon 8130 (on the bench, now
Verizon 9530 (replaced by VZW 4 times, then with a 9550)
Verizon 9550
Offline  
Old 01-21-2009, 03:51 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 5.0.0.140
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After I rolled back to 85 from 86 it went away.
Offline  
Old 01-21-2009, 03:55 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 5.0.0.140
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I didn't see any of the added 'benefits' of the 86 os (such as better camera funtion) to justify cutting my battery life down to 1/2 or a third of what it is with 85 -due to the LED issue and the back light not performing properly, or shutting off while not in use. 85 is a much more stable Beta -on my device at least. Thanks for the feed back.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.