BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Beta You Than Me (http://www.blackberryforums.com/beta-you-than-me/)
-   -   OS 5.0.0.314 for Bold 9000 and Curve 8900 (http://www.blackberryforums.com/beta-you-than-me/208191-os-5-0-0-314-bold-9000-curve-8900-a.html)

bimmerd00d 10-23-2009 12:33 PM

5.0.0.314 for Bold 9000 and Curve 8900
 
This version is GREAT.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

MoveOvr 10-23-2009 12:33 PM

OS 5.0.0.314 for Bold 9000 and Curve 8900
 
Leaked: OS 5.0.0.314 for Bold 9000 and Curve 8900

The guys over at BerryReview got a hot tip and landed OS 5.0.0.314 for both the Bold 9000 and Curve 8900. If you've been hanging on to a buggy 5.0 build, now is your chance to upgrade. No word of any major finding or fixes for these, so be sure to leave a comment and let us know what you find out.

*OS Disclaimer - Please Read: Keep in mind this is NOT an official release and as such is not supported by RIM or your Carrier. If you choose to install, do so at your own risk and only if you're comfortable in the process of upgrading and downgrading your device software. It is quite normal during operating system development for certain features to be crippled or disabled while others are tested, and these beta builds often reflect that. They are not always better. Depending on your BlackBerry comfort level, it may be best for you to wait for community feedback on a build before deciding to download and install for yourself or simply wait for the next official release. If you require support, you will find it in our CrackBerry forums via our extremely knowledgeable community base - do not contact your carrier or RIM for Beta OS technical support (their first course of action will be to advise you to downgrade to a supported OS). Follow the links below for more information and instructions. *

Download OS 5.0.0.314 for Bold 9000>>
Download OS 5.0.0.314 for Curve 8900>>

bimmerd00d 10-23-2009 12:38 PM

Beat you! :) And my links work!

crackberryadmin 10-23-2009 01:30 PM

Need 8900 Link
 
The rapidshare link for the 8900 file isn't working.....Can someone PLEASE upload the 8900 file again, and post a link. Thanks!!

kd78 10-23-2009 02:43 PM

D/L ing now. Anyone have any improvements to report?

chadmd23 10-23-2009 03:01 PM

MEGAUPLOAD -- For 8900

got the link from crackberry

callcom 10-23-2009 03:25 PM

Installed without any problems! Didn't have to reload BBM 5.0, and didn't have to reconfigure anything. Only thing that I noticed is a new SMS & MMS Icon and I have an extra G-Mail icon (2 for the same mail account).

NOTE: Clicking into the contact folder now allows the option to back up your contacts wirelessly (in my case with T-Mobile). Terms said it was a free service and can be managed online by logging into your T-Mobile account. Tried it and it is apparently active and synced my contacts without a hitch. Shortly thereafter, got a confirmation message from TMO confirming the process was completed sucessfully!

MrKyoo 10-23-2009 03:51 PM

*** Merged ***

tdawg00 10-23-2009 05:41 PM

This what i found so far
threaded sms icon color has changed to some goldish color
BES inbox comes seperated from the message inbox now
You the option of wish accounts you want to show up in the main message inbox.
The tmobile address book backup option now works
The home screen preference option menu has changed. It seems more consolidated.
There are several new icons or place holder for pictures and folders
Voice dialing works

chadmd23 10-23-2009 05:45 PM

I keep getting stuck on the status meter on the reboot. Tried wiping and got the same issue. Guess I'm going back a version.

UPDATE: I got it loaded up. Just wish I had backed up my apps.

piester 10-23-2009 05:45 PM

anyone know if there is still the random reboots? i tried 238 and could only use the phone if the radio was turned off

dhollins 10-23-2009 05:55 PM

Did those of you with .190 or .238 do a wipe before installing or did you go straight to the upgrade?

akc786 10-23-2009 06:08 PM

Excellent upgrade.

OS 5.0.0.314 is the best one for me as of now.

Running well with all my 3rd party apps and even Gmail apps.

Good job RIM.

Mr. Knight 10-23-2009 06:30 PM

I upgraded after a wipe from 5.0.0.238, went without a problem.
However im having a problem with my wallpaper, it seems to work on the front page, but then when i hit the blackberry key to expand the menus, it uses either a white background or the stock background. have pulled battery several times, tried different themes, and different pictures, but i still can't get the same picture to stay as the background on both menus.. anyone catch this yet?

shawntdot 10-23-2009 07:05 PM

I hope the wifi issue is fixed.

piester 10-23-2009 07:07 PM

device constantly rebooting over and over. anyone else having this issue? i do not have 3g coverage where im at only EDGE. any thoughts on this?

jimmyh 10-23-2009 07:20 PM

White background
 
Mr. Knight, I'm having the same problem with the theme. Front page (home) seems to be fine.....other pages are white or black...lost all ring tones-- re-sent service books and they returned. Everything else seems to be working quite well.....at least for now.

Trunkz 10-23-2009 07:41 PM

Did a wipe (using BBSAK 1.6) from 5.0.0.238 on the Bold. Following apps installed, OTA:

GoogleSync
Google Maps
Facebook (1.7)
BBM (5.0)
Quickpull Free (doesnt work correctly. Devs suggest a 5.0.0.250+ build)
BerryWeather
Smrtguard

All apart from QP are working correctly. So far not had any of the random resets / dropped calls that plagued .238 either. Only time will tell. It does feel snappier than .238 as well. (y)

DataCentre 10-23-2009 07:47 PM

No reboots for me. OS is pretty stable. Can't save Enhanced Audio settings in the phone options though.

Media player bug is fixed.

BT now works good for me. Can now pair both phone and audio to my Pioneer deck.

piester 10-23-2009 08:04 PM

Wirelessly posted

Phone seems to reboot constantly unless the radio is off or I am in 3G coverage.

nick.dollimount 10-23-2009 11:02 PM

Gmail application works on this one. One thing I've noticed on all the 5.0 releases is the video recording has slight pauses every couple seconds. And it saves that way as well. Not a huge deal, they're watchable with little annoyance.

Buttons, status bars, selections, check boxes are prettier. They got rid of the transparency in the menus and dialog boxes. But it's nice. Oh, and the scrolling time selector in the clock is prettier too.

[IFC]Area51 10-24-2009 12:22 AM

Quote:

Originally Posted by nick.dollimount (Post 1494065)
Gmail application works on this one. One thing I've noticed on all the 5.0 releases is the video recording has slight pauses every couple seconds. And it saves that way as well. Not a huge deal, they're watchable with little annoyance.

Buttons, status bars, selections, check boxes are prettier. They got rid of the transparency in the menus and dialog boxes. But it's nice. Oh, and the scrolling time selector in the clock is prettier too.

Yes,

Also, you can now input the alarm time instead of scrolling to the desired digit.

Loving .314. Official 5.0 should be soon.

Shaolin 10-24-2009 12:39 AM

Did a wipe with BBSAK before installing and it worked like a charm. No wifi issue like I had with 238.. Loving it so far!

Shaolin 10-24-2009 01:12 AM

Anyone get 2 browser icons? Mine shows up twice..

OVERKILL 10-24-2009 01:29 AM

Some pretty noticeable changes with this release eh?

nobody7290 10-24-2009 02:58 AM

If you search with the search function for the name of a street in the address book, does the search now returns a correct result with this OS ?
(dont open the address book and search, open the search in the main menu, and check the address book, then search)

nobody7290 10-24-2009 05:07 AM

Answering my Question:
The bug is still present, no search result are returned if you search for a street or a city

File copy from remote server to device works, but still does not work in the other direction.

some changes regarding the style of the theme, but, this is no candidate for a release.

skyman84 10-24-2009 05:07 AM

Been running this for 24 hours now and it's stunning!

arul 10-24-2009 06:05 AM

anyone try todomatrix on this? i know they don't support OS5 as yet but here's hoping it works on this build. my upgrade to OS5 has been thwarted by the inability to run todomatrix on OS5.
thanks

MrKyoo 10-24-2009 07:24 AM

I'm having no problems running IdeaMatrix with this OS.

nick.dollimount 10-24-2009 07:26 AM

Viigo scrolling is fixed in this. Looks like they worked on some sort of backwards compatibility?

eBud 10-24-2009 07:43 AM

Wirelessly posted (8900 (unl))

Opera Mini 4.2 won't load. No other problems. Any fixes for that?

JSanders 10-24-2009 07:54 AM

Get the more recent OM 5 version.

Opera Mini | The most popular mobile phone browser in the world

quillhill 10-24-2009 01:07 PM

Downloading now ... hopefully can get it installed before I have to leave for this baby shower. Gotta love my priorities, install a leaked OS on my BlackBerry THEN go to my friend's baby shower. :razz:

The-Red-Elf 10-24-2009 01:08 PM

This seems to have the fastest browser I've used. It was pretty noticeable to me at least.

lilshorty 10-24-2009 01:13 PM

i dont understand how to install it can someone plz help?

i tried using the same method as the real os from rim but it just installed the same thing over again not the leaked one.... so then i tried desktop manager and it finds the os but then it says no sftware update is required for your device....

can someone help plz?

Shaolin 10-24-2009 01:29 PM

1. Download the file from the links provided
2. Double click on the file for Install
3. Go into the directory and remove the vendor file
4. Run loader.exe

I would try maybe removing your old OS, and then do the above process.

For this OS I wiped the system with BBSAK and then ran the process above and it worked without any issues.

Shaolin 10-24-2009 01:30 PM

I've noticed BBM is much quicker than when I was running 303.

I don't know if this was an issue before, but when I was on google maps, I received a phone call and the call quality was somewhat poor. Anyone notice the same thing?

Shaolin 10-24-2009 01:33 PM

I also found that Today preview themes now work with multiple calendars.. I now get Facebook events/birthdays etc in my preview.

lilshorty 10-24-2009 01:34 PM

what does wiping the system do and how do u do it and wats BSAK

lilshorty 10-24-2009 01:44 PM

uhhh ok i got it to work somehow but b4 i install it, it says that once installnig im gooin to have to activate it to recieve and send messages... how do i do that?

nick.dollimount 10-24-2009 01:49 PM

My Ringtones still seems to be messing up with this one. It's actually the only thing wrong I've found.

nick.dollimount 10-24-2009 01:52 PM

Quote:

Originally Posted by nick.dollimount (Post 1494315)
My Ringtones still seems to be messing up with this one. It's actually the only thing wrong I've found.

I'm wondering if this is similar to my last version's Bluetooth problem. Maybe changing how the profiles database is set up? So restoring old settings not being compatible? I'll try clearing my profiles when I get home and start from scratch. Hopefully that is the issue! I'll post the results.

matthiasj 10-24-2009 01:54 PM

Works great on my 8900. Very fast, all apps run 10x better, browser is a lot faster, EDGE works good. Minor UI upgrades. Best build so far.

jb4life07 10-24-2009 01:57 PM

Anyone know when/if we're gonna see .314 for 8520

lilshorty 10-24-2009 02:01 PM

WAT HAPPENED TO MY GAMES AND APPSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

how do i get my stuff back???

TTsoldier 10-24-2009 03:16 PM

On the 9000, it reboots when it wants... and same wallapper problem as well.. hmm

lilshorty 10-24-2009 04:35 PM

ok everything is fine for me now except

bug: wifi internet definately slower than b4

arul 10-24-2009 06:27 PM

Quote:

Originally Posted by MrKyoo (Post 1494159)
I'm having no problems running IdeaMatrix with this OS.

Thanks MrKyoo. Were you able to run IdeaMatrix on other OS5 builds as well or is this the first one where it works.

MrKyoo 10-24-2009 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by arul (Post 1494421)
Thanks MrKyoo. Were you able to run IdeaMatrix on other OS5 builds as well or is this the first one where it works.

If I can recall correctly, I've used it on .130, .238 and .314. I use IdeaMatrix daily so it is important for me to have this app working.

arul 10-25-2009 12:39 AM

Quote:

Originally Posted by MrKyoo (Post 1494478)
If I can recall correctly, I've used it on .130, .238 and .314. I use IdeaMatrix daily so it is important for me to have this app working.

Thanks for the quick response sir. Have you tried ToDoMatrix by any chance on this build.
Or anyone else please. Thanks guys.

kchow24 10-25-2009 04:45 AM

wiping means something like formatting the phone, and restore with new OS BBSAK is the application to handle wiping and restore....

GS300 10-25-2009 01:02 PM

did anyone else lose visual voice mail? everything else seems to work great.

chadmd23 10-25-2009 02:23 PM

My phone cod keeps failing.... I've had more overall problems (really just annoyances) so far with this over the previous version. Hope a really clean version is the one release to the public.

bigwillokc 10-25-2009 03:20 PM

Wtf
 
I am getting tons of "uncaught exception net_rim_bb_phone_app is not responding" is anyone else?

Lineman73 10-25-2009 06:14 PM

Bold 5.0.0.314
 
I have been running this for 48 hours now with no problems. I downloaded over .238 and used Crackmem to get rid of what I did not want. Battery usage is better than .238, although available memory is a little lower. I did not have to do browser fix for AT&T as it seemed to transer over from .238. All applications were working but no Visual Voice Mail at all. I copied vvm.alx file and the vvm cods from Java folder in .238 to .314 and VVM is working like a charm. Browser seems to be snappier and new icon colors are nice. This is the best OS I have used to date. I am sure an official release is just around the corner.

kirbo20 10-25-2009 08:16 PM

Quote:

Originally Posted by GS300 (Post 1494755)
did anyone else lose visual voice mail? everything else seems to work great.

I did, I tried installing it from a previous build, still no luck.

jamdown2 10-26-2009 02:21 AM

Running this OS for over 24 hrs now and no problems so far. The best os built yet

CoDudette 10-26-2009 02:31 AM

links pulled. Damnit!

akc786 10-26-2009 05:28 AM

Excellent OS.

Running well for more than 24 hrs. No random restarts.

Well Done RIM.

wojtas25 10-26-2009 07:46 AM

Quote:

Originally Posted by akc786 (Post 1495129)
Excellent OS.

Running well for more than 24 hrs. No random restarts.

Well Done RIM.

Oh really? I have first reastart after 24h :p

fish1856 10-26-2009 08:08 AM

Got it up and running this weekend. So far everything has worked smashingly. All apps running. The only thing I can't seem to get running is the contact sync with my gmail, the email app keeps taking me to the old bis site and all that shows is the sync deleted items. The weird part is the T-Mobile website shows it.

DiscoDave 10-26-2009 08:09 AM

been running this OS for a few days now. everything is awesome! no restarts no problems. everything seems MUCH snappier and more efficiently responsive

Raptor464 10-26-2009 08:21 AM

Been running this OS on my Bold 9000 for the past few days....Great OS...a few bugs still but I'm sure they will be fixed in coming builds...no random reboots, battery life if great, memory is ok...had one weird call quality issue, but other than that...perfect

ubizmo 10-26-2009 08:29 AM

I installed over 5.0.0.238 without wiping. I've been running .314 for about three days. So far, it's pretty good. I get fewer random resets--almost none in fact. I still get non-random (i.e., predictable) resets under certain conditions, such as scrolling while zoomed in the BB browser. This was a problem even under OS 4.6.xxx. Certain web pages with a lot of stuff in them just seem to cause the device to fail.

The problem of distortion in the Voice Notes app, which was present in .238, is fixed.

The "more" feature in mail is erratic. Sometimes the "more" option doesn't even appear in the menu, when it should be there. Other times, it's there, but selecting "more" doesn't bring the rest of the message in until you back out of the message and then re-load it. This definitely needs fixing.

There is a lag when taking the BB out of the OEM leather case. It takes a second or two before it will accept password entry.

OperaMini loads okay for me (I had the OS 5 version with .238) but once I'm in it, it doesn't work properly. Pressing '5' to zoom, for example, isn't working. I haven't played with it too much yet, though, so I may just be doing something wrong.

My general impression is that this release is more stable than .238, with some bugs squashed, and a few new ones.

Ubizmo

jubrand 10-26-2009 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by bimmerd00d (Post 1493788)

I hope so, cause 238 BLOWS.

estabulla 10-26-2009 09:49 AM

Anyone have any issues with Visual Voicemail? Does it work with this version? I went to edit the vvm alx file and it was blank.

SlverSfr 10-26-2009 10:03 AM

Quote:

Originally Posted by dhollins (Post 1493951)
Did those of you with .190 or .238 do a wipe before installing or did you go straight to the upgrade?

.238 Straight to update!

makedonce 10-26-2009 10:05 AM

I updated to the latest version and noticed that when I hit the BB menu button the home screen image disappears and I get some white/gray background which is present even when i enter folders.

Anyone else experiencing this?

Raptor464 10-26-2009 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by estabulla (Post 1495312)
Anyone have any issues with Visual Voicemail? Does it work with this version? I went to edit the vvm alx file and it was blank.

Ya, there are no VVM files in 5.0.0.314. You have to manually install them from 5.0.0.238 to get VVM to work.

Mandizzle 10-26-2009 01:01 PM

Been running for a couple days now and it's been pretty solid. I have however noticed a couple of problems.

1. I've had a few random restarts.

2. When I change the wallpaper the homescreen is changed. However, when I press the BB button and go to the list of all my icons it still shows the previous or default wallpaper.

3. When I try to install a theme from my SD Card or Device Memory I get an error: "The server indicates you either have insufficient access rights or the file is too large for the requested operation". I've installed themes using this method before and haven't had any problems.

4. In the previous OS I had the option to select how many thumbnails per row I had in the pictures folder. I can't seem to find that anywhere on 314.

Any suggestions?

wojtas25 10-26-2009 01:27 PM

Quote:

Originally Posted by Mandizzle (Post 1495428)
Been running for a couple days now and it's been pretty solid. I have however noticed a couple of problems.

1. I've had a few random restarts.

2. When I change the wallpaper the homescreen is changed. However, when I press the BB button and go to the list of all my icons it still shows the previous or default wallpaper.

3. When I try to install a theme from my SD Card or Device Memory I get an error: "The server indicates you either have insufficient access rights or the file is too large for the requested operation". I've installed themes using this method before and haven't had any problems.

4. In the previous OS I had the option to select how many thumbnails per row I had in the pictures folder. I can't seem to find that anywhere on 314.

Any suggestions?


Ad1. Me too but not so much :) Today only one

Ad2. many ppl has this issue, im not coz i dont change wall's

Ad3. Try to use FileScout and install it via this app ;)

Ad4. This option is missing in *.314, also like separate/combine message box

We must wait for next Beta :)

hammer40 10-26-2009 01:28 PM

Lost Blackberry messenger
 
Hello All,

I lost BBM 5.0 during the upgrade. I went to reload off back up and it was grayed out. Did I lose all my contacts etc...and have to start over?

Please help if able.

-Jeff

wojtas25 10-26-2009 01:32 PM

Quote:

Originally Posted by hammer40 (Post 1495461)
Hello All,

I lost BBM 5.0 during the upgrade. I went to reload off back up and it was grayed out. Did I lose all my contacts etc...and have to start over?

Please help if able.

-Jeff


Just install new BBM from BlackBerry mobile page. If you have backup (remote or on Memory Card) you should'nt have any problems with it.

Mandizzle 10-26-2009 01:33 PM

Quote:

Originally Posted by wojtas25 (Post 1495458)
Ad1. Me too but not so much :) Today only one

Ad2. many ppl has this issue, im not coz i dont change wall's

Ad3. Try to use FileScout and install it via this app ;)

Ad4. This option is missing in *.314, also like separate/combine message box

We must wait for next Beta :)

Thanks for the quick reply. I used FileScout and I can install from my SD Card again!! As for the rest of the issues I guess I'll just have to deal with them until a new OS is available. Thanks again!

hammer40 10-26-2009 02:22 PM

Quote:

Originally Posted by wojtas25 (Post 1495468)
Just install new BBM from BlackBerry mobile page. If you have backup (remote or on Memory Card) you should'nt have any problems with it.


I did a battery pull and a message came up saying BBM was archived. Do you want to restore?

I clicked restore and now it shows up under applications>add-ons, but I can't find it anywhere else.

Ideas?

Update: I deleted and reinstalled the app and still missing.

peteyspambucket 10-26-2009 04:56 PM

HELP!

After years of doing these upgrades without a problem, I have hit my first hitch ever.

I'm running the upgrade without doing a wipe beforehand. The loader loaded everything and the device seemed to be rebooting after a nice BlackBerry screen with a progress bar finished reaching the end. Another reboot started, and now for the last 2 hours, my 8900 is still showing teh T-Mobile boot-up screen.

Can anyone provide any help? What should I do next? Should I interrupt this process? Expert advice needed please.

Thanks in advance.

bigwillokc 10-26-2009 08:02 PM

One small issue......anyone else?
 
I love this OS so far, but I found one small issue today. I am on a BES and if someone sends me a calendar invite, it shows up as a normal email, and i don't have the menu options to ACCEPT, which means I can't add it to my calendar. Has anyone else noticed this?

Turboman93 10-26-2009 08:06 PM

Could someone be so kind as to zip up the vvm files? I deleted my copy of .238 and I can't find it again.

TIA.

-Shawn

sch911 10-26-2009 08:18 PM

No Visual Voice mail

Quote:

Originally Posted by Raptor464 (Post 1495326)
Ya, there are no VVM files in 5.0.0.314. You have to manually install them from 5.0.0.238 to get VVM to work.

How would one go about doing that?

bigwillokc 10-26-2009 08:39 PM

i upgraded from 4.6 to this version and didn't have vvm before and have it now

OVERKILL 10-26-2009 09:02 PM

Quote:

Originally Posted by wojtas25 (Post 1495178)
Oh really? I have first reastart after 24h :p

Yup, I've had two reboot loops that required battery pulls so far.

HaTaX 10-26-2009 10:55 PM

Had a little problem with the ringers on this upgrade, I noticed the sound for BBM had changed and when I attempted to test it in the profiles menu it would tell me the ringer was invalid.

I went to the ringtone section in the media folder and played a few that had come up invalid. After I played them I happened to get a message in BBM and it was once again using the correct sounds. Also in profiles the "try it" button worked correctly, so not sure what that did, but that's what worked for me!

Otherwise seems like a great update so far..

peteyspambucket 10-26-2009 11:14 PM

Would someone be so kind as to post some step-by-step about how to get Visual Voicemail working on 314?

I have the icon, but when I go to it, it takes me to a Tmo site where it tries to add the VVM service. Then it can't.

Not sure if this is a Tmo provisioning issue or if it's a software on the phone issue.

CoDudette 10-27-2009 05:06 AM

uhm... damnit i didn't get it on time!!!! GRR!

randy.yates 10-27-2009 05:37 AM

Steps for installing VVM on .314
 
Quote:

Originally Posted by peteyspambucket (Post 1495832)
Would someone be so kind as to post some step-by-step about how to get Visual Voicemail working on 314?

I have the icon, but when I go to it, it takes me to a Tmo site where it tries to add the VVM service. Then it can't.

Not sure if this is a Tmo provisioning issue or if it's a software on the phone issue.

1. copy all VVM files from .238 in program files/common files/research in motion/shared/loader files/.314/java to same folder for .314
2. copy VVM .alx file to program files/common files/research in motion/shared/loader files/.314
3. use app loader to update should be good to go

TTsoldier 10-27-2009 07:15 AM

Quote:

Originally Posted by CoDudette (Post 1495929)
uhm... damnit i didn't get it on time!!!! GRR!

aw :P

popusito 10-27-2009 08:44 AM

Installed it last night and the lag i had on the 238 its gone now and i can say it works faster than before....loving this new release!!!!

jubrand 10-27-2009 09:07 AM

All my all-day appointments are showing as 12A-12P on my BB now with this version on my 8900. They're still fine in Outlook. I'm on a BES....anyone else have that problem or know how to fix it?

randy.yates 10-27-2009 10:57 AM

Installing .314
 
This is just my own opinion due to experience with installing a new blackberry OS official or leaked. I have had zero issues with any install (reboots anything else) and I believe it may be due to the fact that I am not just doing an upgrade which basically overlays the new OS. I always do a backup of everything and then wipe the phone completely of all data and the current OS. I use BBSAK to do this however you can use DM or the app loader in program files. Just my two cents and maybe if you all try it this way you too will have no issues. So far for me .314 is awesome. Everything works fast and I have not found a single app that doesnt work for me. Good Luck guys and gals!

CoDudette 10-27-2009 11:53 AM

NONE of the links work!! :(:( anyone???

quillhill 10-27-2009 01:20 PM

Quote:

Originally Posted by randy.yates (Post 1495935)
1. copy all VVM files from .238 in program files/common files/research in motion/shared/loader files/.314/java to same folder for .314
2. copy VVM .alx file to program files/common files/research in motion/shared/loader files/.314
3. use app loader to update should be good to go

What if I no longer have .238? Is there somewhere to just get the VVM files? Thanks. :)

Spankypoo 10-27-2009 01:52 PM

Quote:

Originally Posted by CoDudette (Post 1496146)
NONE of the links work!! :(:( anyone???

Holy cow. Again.

kirbo20 10-27-2009 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by jubrand (Post 1496047)
All my all-day appointments are showing as 12A-12P on my BB now with this version on my 8900. They're still fine in Outlook. I'm on a BES....anyone else have that problem or know how to fix it?

It has nothing to do with the upgrade. It is 1 of 2 things. Either you are on exchange 2000 or you are on exchange 2003 and haven't applied the DST patch to the server. Everything will be normal come Monday.

wojtas25 10-27-2009 02:48 PM

Quote:

Originally Posted by CoDudette (Post 1496146)
NONE of the links work!! :(:( anyone???


Look HERE ;)

randy.yates 10-27-2009 06:39 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quillhill (Post 1496223)
What if I no longer have .238? Is there somewhere to just get the VVM files? Thanks. :)

here you go!

chadmd23 10-27-2009 07:28 PM

How do I stop the MMS/SMS separate mailbox? I'm getting them into my main message list, but also to a separate icon, which constantly shows a new message. It used to be part of the theme, but its not there anymore.

bigwillokc 10-27-2009 07:29 PM

go to inbox, then options, main message list settings and uncheck it there

chadmd23 10-27-2009 08:13 PM

Quote:

Originally Posted by bigwillokc (Post 1496472)
go to inbox, then options, main message list settings and uncheck it there

I want them in my main box, NOT in a seperate icon. Currently they are in both.

bigwillokc 10-27-2009 08:18 PM

Quote:

Originally Posted by chadmd23 (Post 1496489)
I want them in my main box, NOT in a seperate icon. Currently they are in both.

So just hide the sms icon?


All times are GMT -5. The time now is 08:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.