BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Beta You Than Me (http://www.blackberryforums.com/beta-you-than-me/)
-   -   BlackBerry Bold 9000 OS 5.0.0.348 Leaked (http://www.blackberryforums.com/beta-you-than-me/210231-blackberry-bold-9000-os-5-0-0-348-leaked.html)

audit 11-11-2009 12:52 PM

BlackBerry Bold 9000 OS 5.0.0.348 Leaked
 
Look at the normal spots and I'm sure you'll find it.

feedback is welcome.

Raptor464 11-11-2009 01:05 PM

Downloading...will report findings

audit 11-11-2009 01:09 PM

Thanks, right now I'm only staying with Official releases. Too many bugs with the beta's.

TTsoldier 11-11-2009 01:46 PM

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

TTsoldier 11-11-2009 02:05 PM

Rapidshare is swamped. Here's a megaupload link

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

MaxPayne79 11-11-2009 02:06 PM

i found only two bugs in the previous beta (.314) and one was really annoying.
please let us know if that nasty memory leak is still present in this one.
otherwise os 5.0 is pimpin' haha

thanx for the megaupload link
u-da-man

jtchristiansen 11-11-2009 02:27 PM

What is the "really annoying" bug?

Raptor464 11-11-2009 02:32 PM

Got it loaded...finally


audit 11-11-2009 02:44 PM

And did you need to do the browser fix? What works and what doesn't?

MaxPayne79 11-11-2009 03:02 PM

@ jtchristiansen;
the memory leak is the annoying bug. i have o-plenty apps installed and not only did the new OS eat up an extra 10mb of Bold's poor internal application ram, but it continues to eat up the remainder of my 15mb app ram to the point where nothing will open and u have to do a battery pull to geT it back. Kinda crappy. :( Hopefully in this update they've made it more manageable. Like Morgan Freeman says in The ShawShank Redemption; "i hope..."

:)

analytik 11-11-2009 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by MaxPayne79 (Post 1505391)
i found only two bugs with this beta and one is really annoying.
please let us know if that nasty memory leak is still present.
otherwise os 5.0 is pimpin' haha

thanx for the megaupload link
u-da-man

So, when you said "this beta", you didn't really mean THIS beta?

devnull 11-11-2009 03:08 PM

@MaxPayne79

So, the memory leak you mention is in the previous beta and NOT the one listed on this thread?

EDIT: oops, analytik beat me to the question.

MaxPayne79 11-11-2009 03:13 PM

Ya sorry fellas...
in the previous beta (.314)
im gonna go back and edit my post
thanx for the heads up.

analytik 11-11-2009 03:35 PM

Installed (upgraded from .130 normally with BB Desktop Manager) without any problems. No errors during migrating applications, settings, etc.

A few minutes of testing show that...

NO tabbed browser. Jerks.

Working apps:
Wordpress (0.9.0.157, restored settings, upgraded to .169, that works great, too)
App World (was stuck at "Loading" until I alt-tabbed to find a hidden error message on Home screen saying it can't connect to servers. It loaded the second time just fine.)
Music still has that annoying bug/feature where for Volume Up you need to kinda hold the + volume button for a while.
BBM5
Unsynced Music didn't want to play anything, not that I'd ever use it
Facebook asked me for a re-download (of 1.7.0.18), but works fine
MySpace


Flickr and ICQ ask for re-download, too, which I won't do right now. I need to download Viigo and gTalk and will post again.

Stinsonddog 11-11-2009 03:53 PM

Well I don't know what was up on my Bold but 348 caused a reboot loop and so I went back to 314 for now. Not a great solution. Hope this is an improvement for others.

shawntdot 11-11-2009 03:55 PM

Beejive. If you goto the download page it tells you that it doesn't support the storm.

kurichan 11-11-2009 04:15 PM

Sorry to be OT, but when is the Tour gonna get some OS leak love? Grrr!

antman84 11-11-2009 04:17 PM

Quote:

Originally Posted by Stinsonddog (Post 1505473)
Well I don't know what was up on my Bold but 348 caused a reboot loop and so I went back to 314 for now. Not a great solution. Hope this is an improvement for others.

same with me. just constant reboot... :(

devnull 11-11-2009 04:24 PM

Tons of people on crackberry forums reporting reboot problems for AT&T phones.

analytik 11-11-2009 04:25 PM

I've had no reboots so far. Didn't chat much, though, which seemed to have triggered them on .314.

I couldn't get Viigo working yet. The App World version didn't start at all, the standard download version couldn't log in, and now it's made by display go black, alt-tabbing doesn't work... aaaaaaand my first reboot. This is not great.

EDIT: I got Viigo to work, and it's the fastest that it's ever been. It doesn't seem to show images, though. (I do have them enabled.)


All times are GMT -5. The time now is 06:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.