BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-16-2009, 07:42 PM   #21 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
ubizmo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Philadelphia
Model: 9780
OS: 6.0.0.600
PIN: ultimate
Carrier: T-mobile
Posts: 423
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by ricpac View Post
Anybody else with radio issues on this build or am I just too lucky ?
I'm not sure if this is related, but I've noticed some voice distortion on phone calls.

Ubizmo
Offline  
Old 11-16-2009, 09:45 PM   #22 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gmichelson's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chicago
Model: Storm
Carrier: Verizon & T-Mobile
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I only have distortion with UMA calls, had to disable WiFi for now
Offline  
Old 11-17-2009, 03:48 AM   #23 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidandrew's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Where the 101 meets the 405.
Model: 8900
OS: 5.0.0.348
PIN: Ask.
Carrier: At&t
Posts: 222
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Update from 5.0.0.314, to 5.0.0.348 went smoothly, everything transferred no problem.
Seems just as stable as .314 if not just a tad faster, all third party apps running. Everything seems perfect so far.
I'll check on my radio issues and see if I get any.
Offline  
Old 11-17-2009, 10:27 AM   #24 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
jubrand's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Chicago, IL
Model: 8900
OS: 4.6.1.231
Carrier: T-Mobile
Posts: 352
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone having BerryBuzz issues with this build? I lost the options to set different alerts for emails, and none of the other options seem to be actually working.
Offline  
Old 11-17-2009, 11:42 AM   #25 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: Orange UK
Posts: 133
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gmichelson View Post
I only have distortion with UMA calls, had to disable WiFi for now
You don't need to disable wifi to disable UMA.

Options -> Mobile Network: Connection preference: Mobile Network Only
Offline  
Old 11-17-2009, 09:48 PM   #26 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
ubizmo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Philadelphia
Model: 9780
OS: 6.0.0.600
PIN: ultimate
Carrier: T-mobile
Posts: 423
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by gmichelson View Post
I only have distortion with UMA calls, had to disable WiFi for now
Yes, now that you mention it, this is what I'm seeing too. I've turned off UMA.

I've also had a few random resets now; not a lot.

Ubizmo
Offline  
Old 11-17-2009, 11:34 PM   #27 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
gmichelson's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chicago
Model: Storm
Carrier: Verizon & T-Mobile
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
You don't need to disable wifi to disable UMA.

Options -> Mobile Network: Connection preference: Mobile Network Only
You are right - I took the easy way out
Offline  
Old 11-21-2009, 10:09 AM   #28 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't Erase Call Log

Anyone having this problem. I'm running .348 all smooth but can't seem to clear my call log. I tried battery pull, and setting call log to all in messages, deleted, but call log only deletes in messages and not in call log. Anyone? Tx.
Offline  
Old 11-21-2009, 10:51 AM   #29 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Location: Milan, Italy
Model: 9780
OS: OS6
PIN: Ciao :)
Carrier: Vodafone Italy
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can deleted calls from call log no problem
Offline  
Old 11-21-2009, 05:01 PM   #30 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidandrew's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Where the 101 meets the 405.
Model: 8900
OS: 5.0.0.348
PIN: Ask.
Carrier: At&t
Posts: 222
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by thugglaw View Post
Anyone having this problem. I'm running .348 all smooth but can't seem to clear my call log. I tried battery pull, and setting call log to all in messages, deleted, but call log only deletes in messages and not in call log. Anyone? Tx.
Yeah, not running into that bug. Havent actually run into anything yet.
Offline  
Old 11-21-2009, 07:06 PM   #31 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is anyone else having trouble with the T-Mobile myfaves app? It's not showing up. VVM is working though.
Offline  
Old 11-22-2009, 03:35 AM   #32 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: /Media Card/
Model: 8900
Carrier: INDOSAT
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Battery Life is Very Good
Offline  
Old 11-22-2009, 05:15 AM   #33 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: Orange UK
Posts: 133
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by netzone View Post
Battery Life is Very Good
It seems to be doesn't it?

I wish QuickLaunch would build a macro for the applications screen backdrop problem with the reverie theme.
Offline  
Old 11-22-2009, 09:34 PM   #34 (permalink)
CrackBerry Addict
 
vinmontRD's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ, USA
Model: 8900
OS: 5.0.0.238
Carrier: T-Mobile
Posts: 726
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Seems that the white background issue is due to 4.x themes not having the application screen background screen explicitly specified (that's my guess). Themes built on the new Theme Builder and targeted for 5.x OS's seem just fine.

Considering how nice the 5.x screen transitions and menu animation can be, I'd rather have themes that have been updated to work properly on 5.x
__________________
Jon
Be water my friend...
www.stronggroup.com
Offline  
Old 11-22-2009, 09:35 PM   #35 (permalink)
CrackBerry Addict
 
vinmontRD's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ, USA
Model: 8900
OS: 5.0.0.238
Carrier: T-Mobile
Posts: 726
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

BTW: I've been running 348 for about 24 hours now, and it's been rock solid once I figured out that an old Visual Voicemail database that kept getting restored to my phone after an OS change was originally screwing things up. Once I cleaned that up, VVM works perfectly, and my phone seems perfect. Really enjoying 348.
__________________
Jon
Be water my friend...
www.stronggroup.com
Offline  
Old 11-24-2009, 08:39 PM   #36 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9650
OS: 810
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've just loaded 348 and it seems to be running like a dream although it seems to be draining the battery pretty fast. I am however having on problem with Viingo. It wont seem to load, it goes to a black screen with a small green arrow is all that appears. I've deleted and reinstalled 2 times now. Anyone have a suggestion?

Thanks
Offline  
Old 11-24-2009, 09:46 PM   #37 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidandrew's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Where the 101 meets the 405.
Model: 8900
OS: 5.0.0.348
PIN: Ask.
Carrier: At&t
Posts: 222
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by charlieconsupmtion View Post
I've just loaded 348 and it seems to be running like a dream although it seems to be draining the battery pretty fast. I am however having on problem with Viingo. It wont seem to load, it goes to a black screen with a small green arrow is all that appears. I've deleted and reinstalled 2 times now. Anyone have a suggestion?

Thanks
May not be supported yet.
Have you used any other 5.0 OS (i.e. 5.0.0.314) anything before .348, where it was working?
Offline  
Old 11-24-2009, 10:57 PM   #38 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9650
OS: 810
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by davidandrew View Post
May not be supported yet.
Have you used any other 5.0 OS (i.e. 5.0.0.314) anything before .348, where it was working?
This is my first upgrade to 5.0 OS. I read above that HaTaX didn't have a problem, they said it actually worked better.

I hope its just viigo being down.
Offline  
Old 11-26-2009, 05:16 AM   #39 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidandrew's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Where the 101 meets the 405.
Model: 8900
OS: 5.0.0.348
PIN: Ask.
Carrier: At&t
Posts: 222
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by charlieconsupmtion View Post
This is my first upgrade to 5.0 OS. I read above that HaTaX didn't have a problem, they said it actually worked better.

I hope its just viigo being down.
Oh I missed that, yeah I'd keeping on giving it a try until it works, and update us.

P.S. Slight bug I've found in BBM, can't seem to enlarge contact's pictures, just seems to pull up a white screen. Nothing major, just annoying at times.
Offline  
Old 11-26-2009, 03:10 PM   #40 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9650
OS: 810
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by davidandrew View Post
Oh I missed that, yeah I'd keeping on giving it a try until it works, and update us.

P.S. Slight bug I've found in BBM, can't seem to enlarge contact's pictures, just seems to pull up a white screen. Nothing major, just annoying at times.
That's weird, i still can't seem to get it working. However, i am able to see the pictures on BBM when you go into Contact Profile and then click on the pic
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.