BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2010, 07:39 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation OS 5.0 - Missing Verizon Internet Browser

Please Login to Remove!

I have been on 5.0.0.230 for awhile now on my 8230, but I recently needed to reinstall the OS because of a known Bluetooth bug. This time when I reinstalled the OS, my Internet Browser is gone. I figured I would try and see what would happen if I downgraded to 4.6.1.309 and the browser was present. I have searched and read that AT&T 5.0 users have had a similar problem and have a solution, but has anyone experienced this and have a solution for Verizon?

Methods tried with no success:
- Having Verizon push the Service Books
- Having the Service Books pushed from the BES
- Options -> Advanced Options -> Host Routing Table -> Register
- Email Settings -> Send Service Books
Offline  
Old 01-11-2010, 01:04 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

In doing some more research, I finally found a solution. I hope this helps others with the same problem.

Trouble Fixing Browser Issue on 1st Upg to 5.0 - BlackBerry Forums at CrackBerry.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.