BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-21-2010, 07:30 PM   #41 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 9780
OS: 6.0.0.480
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Heathric, I haven't installed this yet. but the same issue happened to me and I am running .592 on my 8900.

My wife sent me an mp3 that was like 90kb, was a funny ringtone. All I did was play it. Never saved it. And everytime after a call, the message would play. I eventually downloaded the ringtone and deleted the MMS message then it stopped. I sent it to a friend as MMS, never saw the problem again, but was weird. Never tried rebooting (my phone is a business number), I try to leave rebooting until late night
Offline  
Old 04-23-2010, 05:41 PM   #42 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
PapiPabs's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Mid-Hudson Valley NY
Model: 9000
OS: 5.0.0.681
PIN: occhio
Carrier: AT&T
Posts: 347
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by llc00ljoel View Post
it looks like shazam isn't working right with this new build...you open up the application, and as soon as you attempt to accept the agreement, it aborts back to the home screen.

A myone know of any work arounds?
I was having the same issue with the last few betas. I'm not sure when Shazam came out with version 2.5.2, but I upgraded today and now it's working (my device had 2.5.1 installed). It looks like App World is still showing 2.5.1, so you'll probably have to go to Shazam's site to download it directly for the time being.
__________________
"You ever make fun of someone so much, you think you should thank them for all the good times you've had?"

Last edited by PapiPabs : 04-23-2010 at 05:43 PM.
Offline  
Old 04-24-2010, 04:57 PM   #43 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Prague, Czech Republic
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 20DD893B
Carrier: T-mobile CZ
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by simpleGuy View Post
What is it in 5.0.0.X that uses up so much battery? I could go all day with no worries on 4.6 - on the 5.0 builds I have to charge in the middle of the day.
Try 5.0.0.130 It lasted me for like a week. Of course, no applications will work, but... ;)
__________________
BB7100t -> Nokia E51 ewww -> 9000 T-Mobile
Offline  
Old 04-25-2010, 10:34 AM   #44 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
ubizmo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Philadelphia
Model: 9780
OS: 6.0.0.600
PIN: ultimate
Carrier: T-mobile
Posts: 423
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

I've been running .610 for several days, and I don't see any obvious differences from .592. App World disappeared when I upgraded, but that has happened virtually every time I've upgraded, so nothing new there. Battery life is good, and free memory hasn't changed.

Ubizmo
Offline  
Old 04-25-2010, 11:37 AM   #45 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I got rid of 5.0.0.610.

I was sick of it always going in EDGE mode, and it locked up all the time.

Also, dialing from homescreen always defaulted to the work phone number instead of the mobile number. Very annoying.

I wish they would go back to the original keylock sequence. I always end up pushing the mute button while putting the phone in my pocket, which deactivates the keylock and ultimately calls everyone. I'd rather have to push star+talk like before. Anyone know of a way to fix this on the more recent versions?
Offline  
Old 04-26-2010, 04:37 AM   #46 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Grnfinger's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Ontario Canada
Model: 8900
OS: 5.0.0.592
Carrier: Rogers
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by heathric View Post
I got rid of 5.0.0.610.

I was sick of it always going in EDGE mode, and it locked up all the time.

Also, dialing from homescreen always defaulted to the work phone number instead of the mobile number. Very annoying.

I wish they would go back to the original keylock sequence. I always end up pushing the mute button while putting the phone in my pocket, which deactivates the keylock and ultimately calls everyone. I'd rather have to push star+talk like before. Anyone know of a way to fix this on the more recent versions?
lock ups were a problem for me, the only fix for the keylock is to set a password
__________________
2x 8900's and 1 (r.i.p.) Storm on the Rogers Wireless network *** Looking to buy a Storm ***
Offline  
Old 04-26-2010, 09:20 AM   #47 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Location: Northern VA
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by analytik View Post
Try 5.0.0.130 It lasted me for like a week. Of course, no applications will work, but... ;)
I'm a QA guy, so I understand all about tradeoffs. At least it'll pass the battery life test!

I spent a day on 2G and after that the battery usage is better. Go figure.
Offline  
Old 05-04-2010, 07:39 PM   #48 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On this OS, MEPD doesn't display SIM status anymore.

Example:
Go to Options > Advanced Options > SIM CARD > Type in MEPD to bring up SIM Status.
Offline  
Old 05-04-2010, 11:39 PM   #49 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
KEN AROK's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Model: 9700
OS: 5.0.0.656
PIN: 21CC5E23
Carrier: T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DarkBreaka View Post
On this OS, MEPD doesn't display SIM status anymore.

Example:
Go to Options > Advanced Options > SIM CARD > Type in MEPD to bring up SIM Status.
Hold the shift key and type MEPD all in capital letters.
Offline  
Old 05-07-2010, 10:24 PM   #50 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by KEN AROK View Post
Hold the shift key and type MEPD all in capital letters.
I feel super stupid right now
Offline  
Old 05-08-2010, 04:09 PM   #51 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by KEN AROK View Post
Hold the shift key and type MEPD all in capital letters.
Thank you it works now !
Offline  
Old 05-15-2010, 07:14 PM   #52 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
stevielive's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cali South
Model: Z10
OS: 10.2.1791
PIN: The Toilet
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm finding pressing letter "A" locks the keyboard without a device password being set...
__________________
"All above from my unquiet mind!"

8100 / 8310 / 9000 / 9800 / now Z10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.