BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-24-2010, 10:09 AM   #21 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,721
Post Thanks: 272
Thanked 288 Times in 272 Posts
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by rdef View Post
lmao
But what I consider normal might be heavy use to you.

I also have 3g, BT and WiFI on all the time so its ready for me. i dont want to turn things on and off all day long just to get one more day of battery life.
I tend to charge at night so every day is a full battery to start with.

I make about 30 min of phone calls, surf through out the day.
Play MP3s on way to work.
Face book updates every 3 hours, twitter, 3 RSS feeds, 2 BBM groups, BBMs all day long and also connected to BES.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 09-25-2010, 07:26 PM   #22 (permalink)
CrackBerry Addict
 
tbird57's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Witness Protection Program
Model: 9800
OS: 6.0.0.723
PIN: OU812
Carrier: AT$T/Choked
Posts: 593
Post Thanks: 13
Thanked 18 Times in 18 Posts
Default

I just noticed they put MMS mode in the video settings
__________________
-tbird57


Offline  
Old 09-26-2010, 08:05 AM   #23 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
SBibbo's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
Carrier: AT&T
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does anyone else have an issue with the Camera (sometimes) not working with .246? it loads and all functions seem OK but won't actually take a picture.
__________________
A bold berry is a happy berry...
Offline  
Old 09-26-2010, 08:33 AM   #24 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2006
Location: Paris & Beirut
Model: 9981
OS: 7.1.0.523
Carrier: Orange FR & Etisalat AE
Posts: 334
Post Thanks: 6
Thanked 24 Times in 12 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SBibbo View Post
Does anyone else have an issue with the Camera (sometimes) not working with .246? it loads and all functions seem OK but won't actually take a picture.
My camera works just fine. Have used it quite a few times since this upgrade.
__________________
P'9981 || 2 x 9800 || 9700 || 9105 || RIP: 8100; 2 x 8120; 8800; 8820; 8900; 2 x 9000; 9500.
Offline  
Old 09-26-2010, 12:25 PM   #25 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2008
Location: Virginia
Model: 9810
OS: 7.0.0.583
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same issue. I was taking pictures and noticed that it was not actually taking them. I entered and exited the camera a few times and it eventually started to work...Tried to get it to fail again and it has not...If you find that it is happening again and a workaround fix or what is causing it, please feed back ..I will do the same..
Offline  
Old 09-26-2010, 03:50 PM   #26 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
VRaptor's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Hensley, Arkansas
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 107
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There has been a leaked os just about every week now. Wonder if there will be a new one tomorrow.
Offline  
Old 09-26-2010, 04:05 PM   #27 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2006
Location: Paris & Beirut
Model: 9981
OS: 7.1.0.523
Carrier: Orange FR & Etisalat AE
Posts: 334
Post Thanks: 6
Thanked 24 Times in 12 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kpin_it_real View Post
I had the same issue. I was taking pictures and noticed that it was not actually taking them. I entered and exited the camera a few times and it eventually started to work...Tried to get it to fail again and it has not...If you find that it is happening again and a workaround fix or what is causing it, please feed back ..I will do the same..
Now I'm having the same issue... Bummer. I was trying to catch a nice situation... The flash lights up, but no picture. Rebooted... Works again... but slow... and I missed the scene.
__________________
P'9981 || 2 x 9800 || 9700 || 9105 || RIP: 8100; 2 x 8120; 8800; 8820; 8900; 2 x 9000; 9500.
Offline  
Old 09-29-2010, 03:26 PM   #28 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Northern Virginia
Model: Z10
OS: 10
Carrier: VZW
Posts: 90
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Where are we getting this file from now?
__________________
- Justin
Offline  
Old 09-29-2010, 04:27 PM   #29 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: Toronto Canada
Model: Q10
OS: 10.2.1.21
Carrier: Rogers
Posts: 439
Post Thanks: 12
Thanked 13 Times in 13 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
battery showing 55% after 25 hours of normal use, knot too shabby.
Looks like the 9800 is finally coming to Canada tomorrow (after a false start for Sept 24) with all 3 major carriers, Rogers, Bell and Telus (yes Bell and Telus, CDMA cariers overlayed their network with HSPA+ a year ago - get in the game Verison and Sprint) selling it on-line today and promoting for their stores tomorrow. I hope to get mine tomorrow, and would like to have the latest OS, particularly after reading that early AT&T OS's did not work all that well. I have downloaded .246 in anticipation of upgrading the OS as soon as I get my 9800, but see that you, Knottyrope, appear to have OS .279. Is this a missprint or are you actually on .279 and if so where did you get it?
Offline  
Old 09-29-2010, 05:36 PM   #30 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
AZsteelman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: PHX, AZ
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 169
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I just downloaded this one today, and did the install...working fine so far. We'll see tomorrow with a full day of use.

On a side note, one of my co-workers has tried to download it twice now and it's not working for him. It times out while he's downloading it? Mine went fine, but he's having some problems. Anyone else ever have this issue?
Offline  
Old 09-29-2010, 05:39 PM   #31 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by AZsteelman View Post
I
On a side note, one of my co-workers has tried to download it twice now and it's not working for him. It times out while he's downloading it? Mine went fine, but he's having some problems. Anyone else ever have this issue?
Here's another link you can try, working.

Deposit Files
Offline  
Old 09-29-2010, 05:44 PM   #32 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by atisvt99 View Post
Where are we getting this file from now?
Deposit Files
Offline  
Old 09-29-2010, 05:45 PM   #33 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jimfraser View Post
but see that you, Knottyrope, appear to have OS .279. Is this a missprint or are you actually on .279 and if so where did you get it?
I am thinking that is a mistype, for the 9800
Offline  
Old 09-30-2010, 05:53 PM   #34 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
Carrier: Rogers
Posts: 129
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If not already known, this exact version is the version that ships with the Rogers Blackberry Torch I picked up today on the first day of the launch.
Offline  
Old 10-01-2010, 12:37 PM   #35 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 402
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is anyone else experiencing unclear camera pictures with this version? Compare it to pics taken with the original .141 and it is quite blurry. All of the cameras settings are identical and this is a side by side camera comparison....
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.