BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-03-2010, 11:02 AM   #81 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

blah blah

Last edited by titan703 : 11-03-2010 at 11:10 AM.
Offline  
Old 11-03-2010, 11:03 AM   #82 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
skllndy365's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Pittsburgh
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: 3229E14A
Carrier: Verizon
Posts: 471
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay, stupid question time:

How do I (actually a friend) install this using a mac?
__________________
Cash Offers at:
http://cashcrate.com/812152

FREE CASH at:
http://www.cashlagoon.com/?ref=19916
Offline  
Old 11-03-2010, 11:05 AM   #83 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by titan703 View Post
I used T-Mobile Data, via tether, via UMA connection to access AMERICAN INTERNET
Wow, you couldn't be more wrong here.
You have absolutely NO IDEA what UMA is. Read and learn before posting. Seriously.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org

Last edited by penguin3107 : 11-03-2010 at 11:07 AM.
Offline  
Old 11-03-2010, 11:16 AM   #84 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by penguin3107 View Post
Wow, you couldn't be more wrong here.
You have absolutely NO IDEA what UMA is. Read and learn before posting. Seriously.
Say what you want. The fact is that Chinese internet blocks all the sites that are somehow suddenly accessible when the phone switches to UMA. If the data is being accessed locally, via the WiFi hotspot I am connected to it would be subject to the Chinese censorship. The data came from the USA... But I guess you have been to China and done this, right?
Offline  
Old 11-03-2010, 11:19 AM   #85 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Model: 9900
PIN: N/A
Carrier: Researcher
Posts: 113
Post Thanks: 11
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I love this leak so much
A lot of improvement, especially web kit: faster!
I love youtube on my 9700, it works greatly
Offline  
Old 11-03-2010, 11:20 AM   #86 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Mar 2006
Model: 9700
Carrier: t-mobile Germany
Posts: 1,362
Post Thanks: 11
Thanked 69 Times in 66 Posts
Default

Generic Access Network - Wikipedia, the free encyclopedia

Your handset might use UMA, but, this does not relate to hooking up your PC to the Blackberry and using Internet through something like a Dial-Up connection to your Wireless provider in your home-country.
Offline  
Old 11-03-2010, 11:23 AM   #87 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Location: Toronto, Canada
Model: 9780
OS: 6.0.0.448
Carrier: Rogers
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Aww... this OS is a MUCH needed update from RIM... don't care weather network is not working at this point.

Just finished activating on BES.

Last edited by mebiuspower : 11-03-2010 at 11:24 AM.
Offline  
Old 11-03-2010, 12:21 PM   #88 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2010
Model: 9800
OS: 6.0.0.450
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 61
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is there a way to shrink the OS? If it was just 30mb smaller, it'd be usable.
Offline  
Old 11-03-2010, 12:36 PM   #89 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2005
Location: AZ
Model: 9900
Carrier: ATT
Posts: 1,110
Post Thanks: 0
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

excellent!! after deleting those to "daemon" files, my 9700 is up and running with no issues.
off course there will be learning curve. so I am planning to give myself a vacation for it.
__________________
_____________________________
Never be silent about the things that matter, but what about Democracy? That matters too
Offline  
Old 11-03-2010, 12:50 PM   #90 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Netherlands
Model: 9700
OS: 6.0.0.424
Carrier: Vodafone (NL)
Posts: 95
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wow and wow. This is a really fast OS luv it already. Gona rock it today all day 2 check battery.

Thanks fore the link.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-03-2010, 01:03 PM   #91 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2008
Location: Los Angeles
Model: 9700
OS: 6.0.0.380
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 7 Times in 1 Post
Default BIS E-Mail Setup Issues?? - T-Mobile 9700

First off, I'm loving the OS. Much improved over 5. However, there's one major issue I've run into so far. I am unable to setup any BIS e-mail accounts on the phone. When I select "Email Account Management", I get a "Connecting to email settings" message that appears briefly on the screen and then I receive a message "The application has encountered an error and cannot continue"

Anyone else running into this issue? I called T-Mobile last night and had them re-provision my phone, and resend the service books but still having the same problem. I'd really like to get my BIS accounts running. Hope someone here can help. Thanks.

BTW - I did a full OS wipe before installing OS 6.

Last edited by crackberryadmin : 11-03-2010 at 01:08 PM.
Offline  
Old 11-03-2010, 03:36 PM   #92 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jul 2010
Location: Georgia
Model: 9900
OS: 7.0.0.440
Carrier: AT&T
Posts: 228
Post Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Anyone else experiencing the browser draining the battery really quickly? I streamed a couple youtube videos of SC2 and after about 30-45 minutes my battery was already half. I can listen to music do whatever and the battery seems pretty stable but browser usage = game over :(.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-03-2010, 04:00 PM   #93 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2005
Location: Waterloo, Ontario
Model: 9900
OS: 7.1.0.205
Carrier: Rogers
Posts: 523
Post Thanks: 5
Thanked 11 Times in 10 Posts
Default

So it's been about 24 hours and I've not charged my phone yet.

I didn't have a full charge yesterday but I'm at 75% battery.

I'm going to report what it is tomorrow morning.

I typically put in 40 minutes of music a day, I receive up to 30-40 emails a day. Wi-fi is always on, and I will browse BBM and text message a bit.

So far it looks like this OS has some vastly improved battery life.
Offline  
Old 11-03-2010, 04:33 PM   #94 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2010
Location: Ontario, Canada
Model: 9700
OS: 6.0.0.344
PIN: 22B00410
Carrier: Bell Mobility
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So I just installed it, working perfectly no bugs or errors.. Love it! Lol
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-03-2010, 04:35 PM   #95 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2009
Location: Toronto
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: telus
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by yahjoogooleh View Post
Anyone else experiencing the browser draining the battery really quickly? I streamed a couple youtube videos of SC2 and after about 30-45 minutes my battery was already half. I can listen to music do whatever and the battery seems pretty stable but browser usage = game over :(.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Yes.. I'm noticing this issue.. On my 9700, the battery is not actually being drained, but the indicator appears to be messed up. I'm at 60%, then jumps to 8%. Battery pull or plugging into charger causes it to go back to 60% instantly.
__________________
techfox
Offline  
Old 11-03-2010, 04:50 PM   #96 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
stevew's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Montreal
Model: Z10
OS: Latest...
Carrier: Koodo Mobile
Posts: 1,354
Post Thanks: 1
Thanked 52 Times in 48 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by crackberryadmin View Post
First off, I'm loving the OS. Much improved over 5. However, there's one major issue I've run into so far. I am unable to setup any BIS e-mail accounts on the phone. When I select "Email Account Management", I get a "Connecting to email settings" message that appears briefly on the screen and then I receive a message "The application has encountered an error and cannot continue"

Anyone else running into this issue? I called T-Mobile last night and had them re-provision my phone, and resend the service books but still having the same problem. I'd really like to get my BIS accounts running. Hope someone here can help. Thanks.

BTW - I did a full OS wipe before installing OS 6.
That's strange - should not be erring out like that. Mine works perfectly, and I DIDN'T do a full OS wipe, though...when you "upgrade", it does it in any case. Both Enterprise activation and E-mail setup through BIS worked perfectly during my upgrade.
__________________
Steve (Besadmin)

Previously owned:
At least 17+ different BB's since 1999 -- too many to list...
Offline  
Old 11-03-2010, 05:08 PM   #97 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2008
Location: Los Angeles
Model: 9700
OS: 6.0.0.380
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 7 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by stevew View Post
That's strange - should not be erring out like that. Mine works perfectly, and I DIDN'T do a full OS wipe, though...when you "upgrade", it does it in any case. Both Enterprise activation and E-mail setup through BIS worked perfectly during my upgrade.
Steve - I have a feeling that this is somehow carrier related. I see you are on another carrier, not T-Mobile.

I initially thought it had something to do with the service books from my BIS accounts getting pushed out from my BES when I run the Enterprise Activation, but that doesn't seem to be the case. To troubleshoot, I did another full wipe of the device, reloaded the OS, and tried to go into the BIS e-mail setup before I activated on the BES. Run into the same error. Very strange? No?

Anyone out there on the T-Mobile network able to setup BIS e-mail?? I just want to know if it's working for anybody....Or if this is an issue for all T-Mobile users. My gut is telling me that it has something to do with the Carrier's support for OS6....Since T-Mobile doesn't have any OS6 devices released yet, it might not be officially supported just yet.
Offline  
Old 11-03-2010, 05:53 PM   #98 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jul 2010
Location: Georgia
Model: 9900
OS: 7.0.0.440
Carrier: AT&T
Posts: 228
Post Thanks: 0
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by techfox View Post
Yes.. I'm noticing this issue.. On my 9700, the battery is not actually being drained, but the indicator appears to be messed up. I'm at 60%, then jumps to 8%. Battery pull or plugging into charger causes it to go back to 60% instantly.
That happened to me once as well it was at like 30% then dropped to empty as soon as I went to broswer. I pulled the batter and it went back. I hope my battery issues with the browser is due to not settling in yet haha. Keeping my fingers crossed.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-03-2010, 05:55 PM   #99 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No issues so far on my Rogers device...runs very smooth
Offline  
Old 11-03-2010, 06:08 PM   #100 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Calebrity's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Nova Scotia
Model: 9900
OS: 7.x.x.x
PIN: N/A
Carrier: Virgin mobile
Posts: 374
Post Thanks: 6
Thanked 35 Times in 31 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by crackberryadmin View Post
First off, I'm loving the OS. Much improved over 5. However, there's one major issue I've run into so far. I am unable to setup any BIS e-mail accounts on the phone. When I select "Email Account Management", I get a "Connecting to email settings" message that appears briefly on the screen and then I receive a message "The application has encountered an error and cannot continue"

Anyone else running into this issue? I called T-Mobile last night and had them re-provision my phone, and resend the service books but still having the same problem. I'd really like to get my BIS accounts running. Hope someone here can help. Thanks.

BTW - I did a full OS wipe before installing OS 6.
I haven't run into this issue but i have noticed that when restore files from OS 5.0 to 6.0 that there is some issues. only thing i restored was my BBm and my Address Book. this is with the Rogers network, my friend on a Telus network restored completely and was unable to send SMS messages, he since then cleared the database for sms and everything works fine now.
__________________
Current Device Bold 9900
Other Devices: to many to list before Signature restrictions
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.