BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-11-2010, 06:00 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry 3G showing but all connection lost!!!

Please Login to Remove!

Hi All,

I'm having a strange one here. My BB seems to be fine on the outlook (3G nd blackberry sign showing as well as GPRS and EDGE, when necessary, all in uppercase), but I seem to have lost all connection with my various apps.

My service provider is O2 and I have been on the phone with customer service for the last three days on different occassions but no one could come up with a solution as they say my blackberry account seems fine. Tried rebooting a million times as well as deleting everything in my service book on their advise to no avail.

I have even been to an O2 shop (twice) where I got a replacement sim card. Once the old sim went dead, I tried the new one and it worked for about 10mins then back to the same issue again.

Can anyone please offer any advice on what to do about it as O2 are clearly clueless on this?
Offline  
Old 12-12-2010, 05:54 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,113
Post Thanks: 38
Thanked 555 Times in 550 Posts
Default Re: Blackberry 3G showing but all connection lost!!!

you said you replaced the SIM and all worked for awhile but returned to the same issue. No service.
If you had not checked with the carrier and they said you had a good blackberry account then I would tell you it sounds like the blackberry data plan was missing and it might even be you do not have service because the SIM is not recognized. You did not say the phone was replaced so It might be simply a corrupted OS and you need to replace the OS on the phone. Worse case itxxx8217;s a hardware issue and you need to replace the BB or have it fixed. Hopefully itxxx8217;s under warrantee if itxxx8217;s defective.

Search for JL_cmdr on replacing OS.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Blackberry 3G showing but all connection lost!!!
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to view WebConsole airalex BES Admin Corner 0 09-20-2010 11:00 AM
Bes 4.1.7 Mr2 Mikey_AGBoston BES Admin Corner 5 04-29-2010 02:37 PM
Remote Database Connection Pool kerseyr BES Admin Corner 10 03-25-2008 06:15 AM
BES 4.0 SP2 for Exchange now available jibi BES Admin Corner 49 08-17-2005 08:51 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.