BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-06-2013, 04:25 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2011
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 129
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default General Failure

Please Login to Remove!

I don't upload images very often from my 9800. But when do I don't have a problem, until today.

Took an image with the camera. Selected Send as Email attachment. Selected Original size. That was 2.2MB. Filled in the proper spaces on the email format and hit Send.

The upload progress indicator climbed to 100%. Then there was a pause and a Red X, General Failure displayed. I tried again on WiFi. Again the progress indicator said 100% was uploaded and shortly after the "General Failure " Red X displayed. Nothing in "Sent"

Anyone have a clue?
Offline  
Old 06-06-2013, 06:34 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,731
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default Re: General Failure

Have you tried a battery pull?
__________________
- Ira
Offline  
Old 06-06-2013, 07:28 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2011
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 129
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: General Failure

No. Device is working normally other than that. It also handled several images that were smaller (<500K).

It is in a protective case and getting it out to pull the battery is a pain. Now that I think of it last time the battery was pulled was a couple years ago.

Since the original post I'm wondering if it is an arbitrary system issue?
Offline  
Old 06-06-2013, 08:35 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,310
Post Thanks: 43
Thanked 583 Times in 578 Posts
Default Re: General Failure

Could be a carrier issue. Do as aiharkness said and try again.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 06-06-2013, 11:06 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2011
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 129
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: General Failure

Not totally sure; but it does appear to be a problem in the network. Over time I have discovered that some ISPs don't play well with others. Maybe that is what happened.

Initial tries were using WiFi. Just did the upload and transmission using ATT mobile network. Went just like it is supposed to. No problems.

The job is done.
Offline  
Old 06-09-2013, 08:36 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,310
Post Thanks: 43
Thanked 583 Times in 578 Posts
Default Re: General Failure

So did you do anything?
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Old 06-11-2013, 12:13 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2011
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 129
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: General Failure

Just changed connection. Nothing else.
Offline  
Old 06-12-2013, 07:29 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2013
Model: 9900
PIN: N/A
Carrier: Blackberry
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: General Failure

That seems to be a firmware issue with you BB 9800 so kindly update your phone to the latest firmware and see if that works or reset it to factory settings.
Offline  
Old 06-12-2013, 09:36 AM   #9 (permalink)
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,530
Post Thanks: 220
Thanked 345 Times in 311 Posts
Default Re: General Failure

Quote:
Originally Posted by nelsonturner View Post
That seems to be a firmware issue with you BB 9800 so kindly update your phone to the latest firmware and see if that works or reset it to factory settings.
Absolutely incorrect, and the problem was already solved.
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: General Failure
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
General Failure on email replies to one address iifadmin General 9800 Series Discussion - Torch 4 09-30-2011 07:06 AM
8520 - Gmail - General Failure issues dmclean BlackBerry Help 1 05-08-2011 07:25 AM
Getting "FF Device Reported a general failure installing the module" msg in POLC log hemant.bobade BES Admin Corner 5 08-05-2009 08:24 PM
Transaction error - general failure jimcul General BlackBerry Discussion 2 02-14-2006 08:16 PM
CDO.DLL woes... kjohn BES Admin Corner 9 11-29-2005 09:17 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.