BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2008, 02:54 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cwosigns's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Columbus, Ohio
Model: 9300
Carrier: AT&T
Posts: 311
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems logging into BIS

Please Login to Remove!

Hey all,

I can't get the BIS page to load for at&t. Anyone else having this problem? What link are you using? I am using:

https://att.blackberry.com which was working fine until today.

Any ideas?
__________________
Chris Owens
NAD V, NIC Advanced
ASL-English Interpreter
Columbus, Ohio

Last edited by cwosigns : 02-23-2008 at 02:56 PM.
Offline  
Old 02-23-2008, 02:56 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Try this one:

https://bis.na.blackberry.com/html?brand=mycingular
Offline  
Old 02-23-2008, 02:58 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cwosigns's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Columbus, Ohio
Model: 9300
Carrier: AT&T
Posts: 311
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope. I get the same thing:



The site cannot be accessed in this manner. Please use the URL or link provided to you by your service provider.
__________________
Chris Owens
NAD V, NIC Advanced
ASL-English Interpreter
Columbus, Ohio
Offline  
Old 02-23-2008, 02:59 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Clear your temp internet files and cookies and try it again.
Offline  
Old 02-23-2008, 03:00 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cwosigns's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Columbus, Ohio
Model: 9300
Carrier: AT&T
Posts: 311
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did that. Cleared the temporary internet files, cache, browsing history--everything. Same problem. Are you able to bring it up?
__________________
Chris Owens
NAD V, NIC Advanced
ASL-English Interpreter
Columbus, Ohio
Offline  
Old 02-23-2008, 03:01 PM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Yup.
Offline  
Old 02-23-2008, 03:06 PM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cwosigns's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Columbus, Ohio
Model: 9300
Carrier: AT&T
Posts: 311
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I switched from Vista to OS X (two partitions on my Mac). Now it works. Vista is crap.

Thanks.
__________________
Chris Owens
NAD V, NIC Advanced
ASL-English Interpreter
Columbus, Ohio
Offline  
Old 02-23-2008, 03:08 PM   #8 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,703
Post Thanks: 4
Thanked 112 Times in 79 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cwosigns View Post
...Vista is crap.
Offline  
Old 02-24-2008, 08:12 AM   #9 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8220
Carrier: WiFi hotspot
Posts: 1,009
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cwosigns View Post
Hey all,

I can't get the BIS page to load for at&t. Anyone else having this problem? What link are you using? I am using:

https://att.blackberry.com which was working fine until today.

Any ideas?
You should be using https://www.att.blackberry.com

Note 'www' - it is required.

That has nothing to do with Vista. Has everything to do with how SSL (https) certificates are issued for domain names.
Offline  
Old 02-24-2008, 05:25 PM   #10 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cwosigns's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Columbus, Ohio
Model: 9300
Carrier: AT&T
Posts: 311
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Berry One View Post
You should be using https://www.att.blackberry.com

Note 'www' - it is required.

That has nothing to do with Vista. Has everything to do with how SSL (https) certificates are issued for domain names.
The www is not required

__________________
Chris Owens
NAD V, NIC Advanced
ASL-English Interpreter
Columbus, Ohio
Offline  
Old 02-24-2008, 05:30 PM   #11 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any of the above listed sites will work just fine. you can also you www.cingular.com/blackberrystart, the link JC posted, att.blackberry.com or BlackBerry Internet Service
Offline  
Old 02-26-2008, 06:52 PM   #12 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8220
Carrier: WiFi hotspot
Posts: 1,009
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cwosigns View Post
Check security certificate for this web site of your screenshot and look for what URL it had been issued.

I can't help if Safari does not take security seriously.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.