BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-01-2005, 08:20 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 7100v
Carrier: orange
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Connection refused accessing https site

Please Login to Remove!

Hi,

I need help with the above error message please.

Whenever i try and access any https site from my Blackberry using BES V4 i get Connection refused www.paypal.co.uk:443

The blackberry router is in the dmz with port 3101(the default port) into the internal BES server.

I dont have any other problem access any other web sites,

Please help!!
Offline  
Old 09-01-2005, 01:33 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
akdumga's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 7290
Posts: 89
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How is MDS configured to access the Internet? Ie, is it configured to access direct, or through a proxy? If its a proxy, it may have something to do with how the proxy handles authentication.
Offline  
Old 09-05-2005, 08:23 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2005
Model: 7520
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Secure Sites

Not sure what carrier you are on, but the Nextel Blackberrys are not able to access most secure sites. More than likely this is your problem because PayPal is a secure site that requires a login. While you are able to login to most email accounts (Yahoo, AOL, Hotmail, etc) on the Blacberry, these sites do not require the SSL Connection like sites such as PayPal do.
Offline  
Old 09-11-2005, 09:22 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
setarris's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is a primary question of mine. Is there a way to access these secure sites on a BB? Is it the BB unable to access them? The BB browser? Or who you have service with? I have searched for more info on this subject but only find small mentions here and there. Can someone direct me to more info?
Offline  
Old 12-12-2005, 02:37 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Orlando, Florida
Model: 7100i
Carrier: Nextel
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error 400

Did you ever get an answer to this? I'm having the same problem. We are not using a proxy and not able to access Intranet sites via BB. Keep getting error 400.
Offline  
Old 01-06-2006, 01:22 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Seattle
Model: 7100T
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Under TLS in the Settings menu, change "Allow HTTPS: Redirections" from No to Yes and that may help. I can now get to my E-trade account, but my bank still glitches, although it's a different error than the one I had before.
__________________
It tastes like plastic to me
Offline  
Old 11-08-2006, 05:29 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Model: 7290
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am also getting the same message. 8700g, BES 4.1 with MDS Servcies. In Access Control - Https/TLS is set to ALLOW. Even then im getting message http error 400: bad request if click on details it says "connection refused: unable to connect domain.com:443" - any help ????
Offline  
Old 11-08-2006, 05:04 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2005
Model: Pearl
Carrier: tmobile
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error 400: Bad Request

I never had this issue with my 7105t, but now that i have a pearl.. i do.. and there is just one browser icon. I previously had a browser icon and a blackberry browser icon that allowed me to access internal sites for my company.
Offline  
Old 11-27-2006, 03:10 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Location: NYC
Model: 8703e
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 25
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is it the case that the 8700 series has only one browser icon (the BB brower) and that this browser does not support SSL very well?
Offline  
Old 01-12-2007, 02:55 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Chesterfield, MI
Model: 8703e
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm having the same problem and will have to call support! SP2 is getting old!
Offline  
Old 01-16-2007, 04:28 AM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Baldric's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Mrs Miggins Pie Shop
Model: 5800
Carrier: Turnips
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, You don't mention what version you are running is it 4.1.2?
Offline  
Old 01-16-2007, 04:35 AM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Baldric's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Mrs Miggins Pie Shop
Model: 5800
Carrier: Turnips
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry - in 4.0, check the MDS properties in BB Manager. On the TLS/HTTPS tab - allow outbound connections to untrusted https sites. Also check the proxy tab for the ssl port setting. Make sure the ssl port is not used by another process - use netstat -a to check
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.