BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-16-2009, 06:21 AM   #1 (permalink)
SMF
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2004
Location: Alexandria, VA
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default TCP Problem - T-Mobile

Please Login to Remove!

I'm having a problem with bbweather (error:expecting ';') and socialscope (when using TCP as connection type I get a server 500 error but with BIS it works fine). These issues started late yesterday (EST) and continue this morning. Battery pull, registering with network and sending service books haven't fixed it. Does anyone have any other thoughts/ideas?

Thanks,
SMF
Offline  
Old 01-16-2009, 03:25 PM   #2 (permalink)
SMF
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2004
Location: Alexandria, VA
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just a follow-up - I spent some time on the phone with T-Mobile and they went over what I tried and my provisioning and believe the issue I am having is related to my BES. I'm waiting on a call back from our service folks to see.

I was wondering if anyone has any insight on what on a BES would interfere with http via TCP but not BIS.

Thanks,
SMF
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.