BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-24-2009, 05:38 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.94
PIN: N/A
Carrier: Swisscom / Orange CH
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIS & OWA - I get a Realy Message each time a send something

Please Login to Remove!

Hello everybody,

I have a BB Curve 8900 with BES & BIS. I use BES for my personal Company account and BIS for the support / admin / info accounts on the company mail.

I used BIS with OWA to integrate them to my BB.

Now every time I send an E-Mail from one of the BIS accounts I get back a message form the Exchange 07 Server that the message has been redirected.

Can I turn that off somehow?

Regards,
Yves
Offline  
Old 02-26-2009, 12:49 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: PRIV
OS: 5.1.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,226
Post Thanks: 371
Thanked 378 Times in 348 Posts
Default

Sounds like it is trying to send from BES and it will not allow you to.
__________________
unlock your phone here http://freemyblackberry.com/
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 12 running sweet for my DTEK60
Offline  
Old 02-26-2009, 04:00 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.94
PIN: N/A
Carrier: Swisscom / Orange CH
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But the messages are going thru...
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.