BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-23-2009, 01:55 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 9550
Carrier: VZW
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BIS 2.6 Google App Acount - Not Working!

Please Login to Remove!

After removing and readding my Google App account, I am not getting any email sent to my device. Not pushed, not polled, nothing... Have tried removing and readding many times. At this point I am at a loss. The account gets added to the BIS interface just fine. But mail never arrives on the device (aside from the activation messages generated by RIM)

Should I get on the phone with T-Mo and have them connect me with RIM? Or are people still experiencing issues from the roll out??
Offline  
Old 03-23-2009, 08:23 PM   #2 (permalink)
BlackBerryForums.com Super Moderator
 
SteveO86's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: I heard it drop!
Carrier: VZW BIS
Posts: 6,534
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

Have you re-sent your service books, did a battery pull?
__________________
8830 -> 8330 -> 9550 -> 9650
Just think about how far BlackBerries have come from then till now... And what else is coming.

Follow me on Twitter
Offline  
Old 03-23-2009, 10:28 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9350
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the new Storm (Verizon) and all of my e-mail accounts work perfectly EXCEPT for the Google hosted one. I haven't received one e-mail (except from the activation server).
Offline  
Old 03-23-2009, 10:40 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 9550
Carrier: VZW
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Guys... Spent the better part of the day on the phone with RIM to no avail.

BUT, I figured out the issue myself. If you have the "Advanced IMAP Controls" labs feature enabled, you MUST have the "All Mail" folder shown in IMAP. It appears that RIM is polling from the All Mail folder and not the Inbox.
Offline  
Old 03-24-2009, 12:15 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: sprint
Posts: 138
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cdoggLBC View Post
Guys... Spent the better part of the day on the phone with RIM to no avail.

BUT, I figured out the issue myself. If you have the "Advanced IMAP Controls" labs feature enabled, you MUST have the "All Mail" folder shown in IMAP. It appears that RIM is polling from the All Mail folder and not the Inbox.
where are you seeing this "Advanced IMAP Controls" ? on the BB device? on Gmail setup? what?
Offline  
Old 03-24-2009, 12:25 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mDRagON-'s Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Honolulu
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 215C161F
Carrier: T-Mobile
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cdoggLBC View Post
Guys... Spent the better part of the day on the phone with RIM to no avail.

BUT, I figured out the issue myself. If you have the "Advanced IMAP Controls" labs feature enabled, you MUST have the "All Mail" folder shown in IMAP. It appears that RIM is polling from the All Mail folder and not the Inbox.
Just where are these settings exactly? I'm lost again...
__________________
"It's been a long time coming. But tonight, because of what we did on this date, in this election, change has come to America." - Barack Obama
Offline  
Old 03-24-2009, 12:41 AM   #7 (permalink)
CrackBerry Addict
 
kurichan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Diego
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
Carrier: Verizon BIS / BES
Posts: 696
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cdoggLBC View Post
Guys... Spent the better part of the day on the phone with RIM to no avail.

BUT, I figured out the issue myself. If you have the "Advanced IMAP Controls" labs feature enabled, you MUST have the "All Mail" folder shown in IMAP. It appears that RIM is polling from the All Mail folder and not the Inbox.
That explains why they are picking up sent mails too!
__________________
9630 #4 < 9630 #3 < 9630 #2 < 9630 < 9530 (returned) < 8703 < 7250
Offline  
Old 03-24-2009, 06:46 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 9550
Carrier: VZW
Posts: 139
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mDRagON- View Post
Just where are these settings exactly? I'm lost again...
"Advanced IMAP Controls" is a labs feature in GMail. Once you enable it there are some additional IMAP options. One of the options is that you can "hide" labels / folder from IMAP... In my case and, I think for many others using GMail IMAP with a desktop client, I had the "All Mail" folder hidden, because I don't want duplicates of my Inbox + my archive on my local computer... BIS 2.6 checks the "All Mail" folder for new messages to push to the device, so if you have it hidden, no soup for you.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.