BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-13-2006, 06:02 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 7250
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WAP problem

Please Login to Remove!

Hi there.. I have a blackberry 7250. I have been trying to install IM+ (I have done this previous to my prior bb 7250).. I am having difficulty in obtaining the WAP settings. I called Alltel (which is my provider) and asked them for the Gateway, Port and APN settings. They were only able to give me the first two and they said there is no APN settings. Any suggestions? I am already a registered and licensed user of this- want to make this worth my money.

Thx.
Offline  
Old 11-13-2006, 10:21 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not sure if this thread will help, but give it a read:

Google Talk, service books, Alltel, ARGH!
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 11-14-2006, 07:48 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 7250
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Alltel- WAP

Thanks for the reply. I contacted support services and I've went through the process of what they asked me to do- still does not work. I plan to go to the Alltel store tomorrow and see if I can recieve the information necessary to be able to use this program!

Hope that it'll work!

Crazyovercats86
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.