BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2007, 03:18 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 7230
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default A couple issues reguarding internet use.

Please Login to Remove!

Hey everyone, i just found this site in my mission to get the internet working on my blackberry 7230... I'm not new to forums, but i am new to this one. I searched on my issue in many ways and got a couple steps further than i was thanks to some of the info on this forum. Thanks guys. Back to my issue...

I have two blackberrys, one a 7230 and the other a 6200... Internet works on my 6200, but will not on my 7230. I have tried numerous things, importing service books from my 6200, updating to OS version 4.x and nothing seems to be working to let me online. I am not able to register on the network, and i am not able to send my phone the service books from the Blackberry site. I have T-Mobile by the way. I have setup the TCP settings and that got me a little further to the net than i could get before... i can actually start the network tunnel now, but everything times out and cant get to the actual internet. The actual blackberry browser that comes in os 4.x tells me that there are no service books, but there are. I have also tried using opera mini and it atleast opens the tunnel, but doesnt get to the net. Same with my IM client. Anyone else ever have these issues? Can anyone point me in the direction of a solution? It would be much appreciated... i'd love to be able to use my internet capabilities (yes, i do have a blackberry data plan through t-mobile.) I could use my old 6200, but the black and white screen doesnt cut it for doing internet related things, so it's kinda catch 22 for me. I think i've explained my problem as best as i can, but if more info is needed to determine the problem feel free to ask. Thanks in advance guys... any help is much appreciated.
Offline  
Old 01-17-2007, 11:39 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7290
Posts: 682
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

your not able to register or send service books? sounds like T-Mobile hasn't activated your 7230 for data use then

i'd call them and make sure that's set up and go from there
Offline  
Old 01-18-2007, 12:16 AM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,667
Post Thanks: 1
Thanked 84 Times in 65 Posts
Default

First, is it showing GPRS as far as signal goes? Are you using the same sim card? If so, where did you get your 7230? Is it possible it has an IT policy preventing internet use on it? You can check this by going to Options >Security Options >General Settings. Scroll to the bottom and look for a reference to IT Policy Name with date and time stamps.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.