BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2007, 12:18 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Model: 7100T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Looking for Help???

Please Login to Remove!

Hi all,

The company I work for has a number of BB's and a number of cell phones.
We have a information server, with a PHP web page providing a number of performance figures.

This server was originally hosted on site, then the BB started to have problems,

We externally hosted the server (same server different connection) and the problems went away, but this was unpratical.

The server is now back on site.
Now the question.

all the cell phones can access the site via the WAP browser.
the BB's can via the WAP browser

But when we try via the HTML browser we get the front page but timeout on Login

is there anything specif we need to do, to get the HTML browser to work.
we have a number of customers also with BB's having the same problems.

I have allready removed the firewall which allowed the BB's to get to the login page???

I can not work out what is different with our connection???

Thanks for the help in advance???
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.