BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-15-2007, 10:54 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7130e
Carrier: verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130 vzw legit modem tivo network problem!

Please Login to Remove!

First time poster so I apologize if i'm posting in the wrong place. Here is what I am trying to (and actually accomplished but messed up);

I want to connect to tivo via linksys usb adaptor (on tivo) to my pc via 802.11. I am able to do that via ad hoc. I then want to have the tivo access my internet connection which is via vzw access manager that is tethered to my 7130e in order to download tivo info.

My issue is that I have no problem connecting my laptop via 802 to usb adaptor on my tivo. However, when I attempt to have tivo access the internet via my modem, I error out. I need help with settings regarding internet sharing. Whether it needs to be set on my wireless connection or my vzacess connection. Also, I seem to not know what settings to allow on the "sharing" section.

Please help with any ideas, and i am running xp on my laptop.

Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.