BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-14-2007, 06:53 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8800
Carrier: v
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HTTP Error 400: Bad Request after BES 4.0.3-->4.1.2 upgrade

Please Login to Remove!

I have somthing similar as discussed in this thread:

h t t p :// blackberryforums.com/blackberry-network/2045-http-error-400-bad-request.html

delete spaces as I may not post external url's as i have less than 10 posts!

but after a upgrade ht e browser is not asking for authentication anymore and gives http error 400 :bad request. on Handheld nothing changed.
I am noob on BES, and confused on how to configure the proxy settings.
And the BB doc does not explain too clear for me:

H t t t p / / blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB05 328&sliceId=SAL_Public&dialogID=11882558&stateId=1 %200%2011880622


anyone wants to comment? thanks in advance

PS using BES 4.1.2 HF2, Groupwise 6.5

Last edited by hb88xx : 03-14-2007 at 07:08 AM.
Offline  
Old 03-14-2007, 07:29 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8800
Carrier: v
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

fiddled more with the proxy settings and IT policies looks like it needed some time to distribute.

Finally it works again.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.