BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-23-2007, 02:34 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jfkeith's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Boston
Model: 9700
OS: 5.0.0.602
Carrier: AT&T
Posts: 156
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cingular Question

Please Login to Remove!

Earlier today I called and switched from a BES to a BIS with Cingular. The reasonf or the switch is because I was always supposed to be on BIS, but when I first setup the account they incorrectly put me on a BES. Well now that the switch has been made, I haven't been receiving emails. It has only been since about 11 est, but is there usually a standard delay like this? The internet still works fine and nothing has changed on the BB, but I just want to make sure that nothing is wrong. Thanks.
__________________
"Anything enjoyable in life is either illegal, immoral, or fattening."
Offline  
Old 03-23-2007, 05:31 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jfkeith's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Boston
Model: 9700
OS: 5.0.0.602
Carrier: AT&T
Posts: 156
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I resent the service books, worked like a charm. I didn't realize that had to be done every time something like this happened.
__________________
"Anything enjoyable in life is either illegal, immoral, or fattening."
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.