BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-23-2004, 11:43 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS Problems

Please Login to Remove!

Any BES Admins out there that can help me with the following?

I've installed BES 3.6 for MS Exchange and the mail service and attachment service are working fine. I can't get the MDS service to start and each time I try I get the following error in the log:

<##date## ##time##>:[8]:<MDS_##servername##>:<ERROR>:<LAYER = MDS, Invalid zipfile The system cannot find the file specified>

RIM's site has been no help, and I'd rather not have to join their TSupport program if I don't have to. Thanks in advance.
Offline  
Old 08-25-2004, 04:14 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: MDS Problems

l installation of produced tone remakes, can be that the jar files MDS are defective.
Offline  
Old 08-25-2004, 12:30 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How might I go about correcting such a problem? Any suggestions?
Offline  
Old 08-25-2004, 02:01 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When you try to start the service from the Windows Services screen, what is the error message and error number you receive?
Offline  
Old 08-25-2004, 03:50 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When I start it, it appears to start, and then immediately dies. In the error log, it gives the message in my first post, along with an Event ID of 15000.
Offline  
Old 08-25-2004, 04:22 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Which service pack for BES are you running?
Offline  
Old 08-25-2004, 05:33 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

3.6 SP3
Offline  
Old 08-25-2004, 05:36 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm....I would suggest uninstalling and reinstalling the MDS portion. You can do that by modifying your install.
Offline  
Old 08-25-2004, 05:48 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It worked. You're awesome.
Offline  
Old 08-25-2004, 06:00 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by massfan
It worked. You're awesome.
A reinstall? I just threw that out there because nothing else came to mind :lol:

Honestly tho, a simple reinstall fixes alot of MDS and Attachment issues.
Offline  
Old 08-25-2004, 06:45 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Model: 8700G
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had tried a update/repair install earlier and that hadn't worked, but the removal and reinstall did. Sometimes you just have to be grateful that something works, and not question it too much.
Offline  
Old 08-26-2004, 12:03 AM   #12 (permalink)
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,264
Post Thanks: 5
Thanked 105 Times in 25 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by massfan
I had tried a update/repair install earlier and that hadn't worked, but the removal and reinstall did. Sometimes you just have to be grateful that something works, and not question it too much.
Yea, I know the feeling with some of my servers. You thank god nothing goes wrong, until it does.. then you swear your head off while your fixing it.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.