BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-09-2009, 06:54 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
arcurlyq's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Washington, DC
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Where are my Themes going?

Please Login to Remove!

I tried to download a theme yesterday. It downloaded fine, but when I try to "apply" it from the "themes" section of my options, it's not there. If I go into my applications, I can see the downloaded them listed under my applications list, but the theme itself is no where to be found that I can apply it. Any idea what I'm doing wrong?
Thanks!
Offline  
Old 03-09-2009, 06:58 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Wirelessly posted (Its All About the U!)

May not have been compatible for your device.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 03-09-2009, 12:59 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
arcurlyq's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Washington, DC
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, I thought that too, but it was a theme clearly listed under the "Blackberry Bold" themes. And I had downloaded another theme from this site and it worked fine. Oh well!
Offline  
Old 03-09-2009, 02:17 PM   #4 (permalink)
Stuck In The '70's Mod
 
ndub33's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: The 'burbs east of Seattle.
Model: 9810
Carrier: T-Mobile
Posts: 7,599
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Have you treid pulling the battery for 15-20 seconds? You might try this more than once, I've had to do that before...
__________________
1st Step in Troubleshooting: Do you have a BlackBerry Data Plan?
2nd Step in Troubleshooting: Pull the Battery.
Offline  
Old 03-09-2009, 08:27 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
arcurlyq's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Washington, DC
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yep, tried that too. But I came to the conclusion that it was an issue with that theme and not my phone. I downloaded several other themes after that and all went to my "Themes" section, just like they're supposed to.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.