BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-24-2009, 07:20 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
hickory59's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Missouri
Model: 9700
OS: 5.0
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Restoring deleted themes

Please Login to Remove!

I used maxmem to do a variety of things, one of them was to delete the preloaded system themes. It said to set my theme to dimension zen before I did the delete, which I did. Now all my themes are gone (guess I should have figured ), but can someone tell me how to get it back? I had done a backup last week, so I did a restore on DM, but it won't accept the themes back. Help!
Offline  
Old 11-24-2009, 11:44 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Howard S.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Blue Bell, PA
Model: 9900
OS: 7.1.0.714
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 551
Post Thanks: 12
Thanked 17 Times in 17 Posts
Default

I thought Dimension Zen was one of the default themes that can't be deleted, but I'm not familiar with how maxmem works. If restoring from your backup didn't work, then reinstall the OS. Should take care of it for you.
Offline  
Old 11-24-2009, 06:24 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
hickory59's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Missouri
Model: 9700
OS: 5.0
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ACtually, no, and I've had an extremely frustrating day with this. Not only did I reinstall the OS, but I actually ended up doing a master reset, and it STILL did not work, the themes are STILL not there.

Does anybody have any idea of what I can do? I'm so mad at myself for doing this, argh.
Offline  
Old 11-24-2009, 07:00 PM   #4 (permalink)
BlackBerryForums.com Super Moderator
 
SteveO86's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: I heard it drop!
Carrier: VZW BIS
Posts: 6,534
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

Reinstall the device OS on your computer and then run the App Loader. This will install the App loader and get you going again.

Then play it safe and follow the memory thread in the General Forum. It's safer if you follow the instructions.

http://www.blackberryforums.com/gene...ee-memory.html
__________________
8830 -> 8330 -> 9550 -> 9650
Just think about how far BlackBerries have come from then till now... And what else is coming.

Follow me on Twitter
Offline  
Old 11-25-2009, 04:34 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
hickory59's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Missouri
Model: 9700
OS: 5.0
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

When I reinstall the OS on my computer do I have to delete it first? And when you say run app loader, is that on DM?
Offline  
Old 11-25-2009, 06:30 AM   #6 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,771
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

OK - you now have two threads open on this. Bad form.

You do NOT need to delete the handheld OS on your PC first. Reinstall the device OS (execute the program you downloaded).

Make sure you delete VENDOR.XML after installing/reinstalling the OS. It can be found in c:\program files\common files\research in motion\apploader

Application Loader is part of Desktop manager. As an alternate, you can run a program called "Loader.Exe" which is also in the directory mentioned above.
Offline  
Old 11-25-2009, 08:12 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
hickory59's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Missouri
Model: 9700
OS: 5.0
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay, I keep trying to reinstall the device OS, it immediately brings up DM and prompts me to plug in my BB, and then it tells me I already have the latest OS on there. So what should I do?
Offline  
Old 11-25-2009, 08:17 AM   #8 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,697
Post Thanks: 15
Thanked 498 Times in 485 Posts
Default

Wirelessly posted (8820)

Did you read NJBlackBerry's post above? Did you delete vendor.xml after in installed the OS files on the computer?
__________________
- Ira
Offline  
Old 11-25-2009, 09:16 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
hickory59's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Missouri
Model: 9700
OS: 5.0
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok, I got it. Thank you for your help. Sorry I double posted, but yesterday I was desperate and wasn't getting much response to my question.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.