BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-06-2011, 10:05 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Starhub
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Theme Problem - Tried Everything...

Please Login to Remove!

Hi folks,

I have a problem setting up 3rd party themes with my BB Curve 8300.

Tried OTA/Manual Alx/Desktop Manager.

I could get theme installed BUT it won't show up in setting - themes but it only shows up in applications.

I've read the FAQ - Im using ver 5.0, i've downloaded themes suitable for 8300, My carrier is not 3rd party appy restricted, i pulled my battery, i have free memory. The application permissions are all set to allow.

I've tested this problem with 10 over themes now. I couldn't get any of them to show up in the setting - themes nor could i find them sitting around anywhere...

Themes with the blackberry app store works fine. Those are the only themes that work! So you can understand my pain here.

Games and other third party apps work fine. It's only the themes.

Anyone got a solution/similar problem here?

Many thanks!
Offline  
Old 06-06-2011, 10:08 PM   #2 (permalink)
Latino Hasta La Muerte
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denville, NJ.
Model: 7250
OS: 4.1
PIN: G!!!
Carrier: Verizon
Posts: 9,025
Post Thanks: 51
Thanked 304 Times in 292 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Sounds like corruption in your OS. Might be time to reload via AppLoader.exe.

Last edited by rambo47 : 06-06-2011 at 10:09 PM.
Offline  
Old 06-06-2011, 10:09 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Please do not double post. Once is enough. Your second thread has been deleted.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 06-06-2011, 10:17 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Starhub
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Quote:
Originally Posted by rambo47 View Post
Sounds like corruption in your OS. Might be time to reload via AppLoader.exe.
I doubt it's a corruption as i got my phone yesterday NIB with OS 5.0 installed...

Found hundreds of pages on google describing the same problem but seems like little or no solutions.
Offline  
Old 06-06-2011, 10:18 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Starhub
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Please do not double post. Once is enough. Your second thread has been deleted.
Sorry. Didn't know wheter the themes or 8300 section will be more suitable. Thanks!
Offline  
Old 06-06-2011, 10:25 PM   #6 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Are the themes compatible with both your device and the OS you are running?

Did they work normally using the original 8300 OS?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 06-06-2011, 10:37 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Starhub
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Are the themes compatible with both your device and the OS you are running?

Did they work normally using the original 8300 OS?
I have not tried the older OS yet but 5.0 is the newest OS. The themes are definitely compatible with 8300 models.
Offline  
Old 06-06-2011, 10:40 PM   #8 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

Might not be OS 5 compatible.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 06-06-2011, 10:58 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Starhub
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Theme Problem - Tried Everything...

True.. that's a new thought. I'll start looking for OS 5 Compatible Themes and update here
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Theme Problem - Tried Everything...
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PREMIUM HedoneDesign PSHD theme - NOW SUPPORTING OS6 DEVICES! HedoneDesign BlackBerry Themes 0 03-02-2011 03:40 PM
Unable to view WebConsole airalex BES Admin Corner 0 09-20-2010 11:00 AM
Theme Builder 5.0 Problem vadaje RIM Software 1 01-20-2010 08:52 AM
Theme Builder 5.0 Problem alslsb Developer Forum 0 11-12-2009 09:40 AM
Blackberry 7100 Custom Theme Icon Problem kaewan BlackBerry Themes 0 01-10-2007 07:49 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.