BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2006, 09:13 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Tumon Bay, GU
Model: 9000
Carrier: docomo Pacific, Guam
Posts: 191
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Themes for 7100 series GSM carriers don't work properly on 7130e

Please Login to Remove!

So I have a Sprint 7130e, and I downgraded to the Alltel OS so I could enable the other carrier themes. Bell and VZW work fine, but the ones for GSM (Vodafone, O2, etc.) do not. They show up, but when I enable them, I don't know what type of signal I have because for some reason, it can't show 1x, 1X, or 1XEV.

Anyone else run into this?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Omron F10-C50 Pattern Matching Sensor Amplifier
$125.0
Omron F10-C50 Pattern Matching Sensor Amplifier pictureADS1115 Module 4 Channel 16 Bit I2C ADC with Pro Gain Amplifier For Arduino New
$2.52
ADS1115 Module 4 Channel 16 Bit I2C ADC with Pro Gain Amplifier For Arduino New pictureHP 87130A K18 CATV Amplifier Test Set
$950.0
HP 87130A K18 CATV Amplifier Test Set pictureZ129232 (Lot of 3) Advanced Motion Controls B25A20IP Brushless Servo Amp
$200.0
Z129232 (Lot of 3) Advanced Motion Controls B25A20IP Brushless Servo Amp pictureJDS OPREL Erbium-Droped Fiber Amplifier
$1385.0
JDS OPREL Erbium-Droped Fiber Amplifier  picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.