BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2008, 11:11 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Finally used my 8310 as a Modem then stopped working!

Please Login to Remove!

Great site you guys have here. Well, I used the how to use you Blackberry as a modem FAQ and after a bit of messing around it finally worked. I have an AT&T phone so the only problem I had was figuring out if I should use the info from the Orange, Blue or plain AT&T sections. Well the AT&T section finally worked but only once. I then unpluged the BB to use it in the other room and when I returned I clicked on the BB icon to re-connect and it dials
*99 and connects but stays at the verifying username and password screen for about three minutes then just says connection failed. I tried it another 5 times. Any help would be greatly appreciated! I run Vista Home and have a 8310 BB. The computer was not touched while I was gone so I really cant see why it wont work. Oh, also, I checked and the B alone has internet connectivity.

Sorry for the long post nummber 1.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.