BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2008, 03:34 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry 8703 Stuck in Searching for Devices!

Please Login to Remove!

Hi. New to this forum and I have a problem that I really need help with. I upgraded to vers 4.2 today, and while establishing a bluetooth connection with my tomtom 510, I hit search for new devices on the 8703. It is now stuck in "Searching for Devices".
I have powered down several times, tried to turn off BT (will not turn off), went into settings - bluetooth - and it comes back to the searching for new devices... under paired devices. The STOP button is highlighted, but does not react.
The only way out of this screen is to hit the disconnect call button. the blue indicator light flashes every couple of seconds and it's killing my battery life.

Has anyone run into this, and how do I get past this??? I really appreciate any help.
Offline  
Old 01-09-2008, 04:10 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,913
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

Pull the battery, don't power down.

That should reset the BB.

Do you have a device you wish to pair with it, ready in pair mode?
Offline  
Old 01-09-2008, 07:45 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Duh ..... and it worked!

Before the BB I used a Palm. There was no pulling the battery on the Palm. I inherited it from my daughter who just got the iPhone.


I was connecting to my tomtom 510. I was able to use it for Handsfree, then just upgraded and now keep getting error message and constantly asking for bluetooth numeric passkey "0000". It connects, then drops out. Over and over. Also checking in TomTom forums for help. The tomtom finds "wireless data connection" but not the phone???

If you have any ideas...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Semiconductor Littelfuse L70S400 700V 400 Amp Fuse NEW
$34.99
Semiconductor Littelfuse L70S400 700V 400 Amp Fuse  NEW picture***NEW*** FERRAZ SHAWMUT AMPTRAP A70QS80-22F 80 AMP 700VAC SEMICONDUCTOR FUSE
$63.88
***NEW*** FERRAZ SHAWMUT AMPTRAP A70QS80-22F 80 AMP 700VAC SEMICONDUCTOR FUSE picture(3) BUSS SEMICONDUCTOR FUSES FWH-250A 500V AC/DC
$65.0
(3) BUSS SEMICONDUCTOR FUSES FWH-250A 500V AC/DC pictureLot of 100 Lite-On LTV-817-BN Power Semiconductors
$19.99
Lot of 100 Lite-On LTV-817-BN Power Semiconductors pictureLot of 100 Lite-On LTV-817-BN Power Semiconductors (L1)
$19.99
Lot of 100 Lite-On LTV-817-BN Power Semiconductors (L1) picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.