BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-16-2008, 08:27 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Vodaphone
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth connection to VW Passat problems.

Please Login to Remove!

Just posted this to the 8300 Forum, didn't realise there's a Bluetooth Forum - doh!


Hi all,

Just got an 8310 and have spent ages trying to get it to connect to the factory-fitted Bluetooth phone installation in my VW Passat. This connection worked fine with my previous phone - a Nokia E61.

The phone 'sees' the car and asks for a password to be input. I use '0000' (recommended by my BB supplier), but after a few seconds the phone displays 'Unable to connect to VW'.

Spoken to VW and they suggest the BB might not be RSAP (Remote SIM Access Profile) compliant, but think this can be somehow enabled within the phone, or might need software upgrade.

I saw something similar on another forum trying to get a Mercedes to connect to BB, so it doesn't look unusual.

Anyone come across this problem before? Any solutions?

Thanks in advance!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.