BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-28-2008, 06:09 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: verizon wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry pioneer AVIC-F7010BT 8830WE

Please Login to Remove!

I just got a AVIC-F700BT car System. When i connect the phone via Bluetooth it connects then disconnects after about 2 sec. it will not stay connected. I connected a pearl 8130 with no issues. I have connected other bluetooth devices to the 8830 with no issues.

I have no idea what could be causing this. Doses any on have differnt firmware i currently running v4.2.2.176

I talked to tech support with both verizion and pioneer both just point the fingure.
Offline  
Old 08-28-2008, 09:12 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2006
Location: Minnesota
Model: 8120
OS: 4.5.0.163
PIN: ky and the brain
Carrier: T-Mobile
Posts: 121
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could be a software thing since both devices run different software versions. The 8130 was probably running either 4.3 or 4.5 so maybe upgrading to a 4.5.0.x version for the 8830 will fix the issue?
__________________
Justin
Offline  
Old 08-28-2008, 09:32 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: verizon wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

were do i get the new version the 8130 did have ver 4.3
Offline  
Old 08-28-2008, 10:56 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: verizon wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I updated this to 4.2.2.196 which is the lastest verizon offers from there web site

still have the same issue. whats odd if before it disconnects and i make a call in less then 2 sec it stays connected until i hang up
Offline  
Old 09-07-2008, 06:33 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: verizon wireless
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I changed the OS from 4.2 to 4.5 and now it works fine.

PS when talking to Verizion they just blamed it one the Radio and said nothing was wrong with the phone and would not give any support i found the new os on the web.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.