BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-26-2009, 02:25 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 8830 Dropped Connection with Jawbone

Please Login to Remove!

I am on my second Jawbone2 unit after talking with tech support at Verizon and Jawbone regarding my auto disconnect issues. Timing can vary on auto dissonnect and then unit will reconnect after a few seconds. I have been told that I have the latest software so that does not appear to be the probem and have done a repairing of units etc. Wondering if some other setting on phone is causing this problem as I know others that have same phone and bluetooth and not having this issue.
Offline  
Old 02-26-2009, 05:39 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
david9962000's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles, CA
Model: 9360
OS: 7.1.0.694
Carrier: at&t
Posts: 1,377
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem with mine so I exchanged it for a Jabra BT530 and I don't have the problem anymore.
Offline  
Old 03-03-2009, 04:46 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ctibbsaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Phoenix, AZ
Model: 8900
OS: 5.0.0.190
Carrier: t-mobile
Posts: 194
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only issue I have with mine is dropping calls on UMA when I switch to EDGE on my Jawbone 2, this is a known issue and I am sure it has something to do with the connection being dropped ever so often. I have this happen as well at home, have never had it happen in the car and this thing is in my ear probably 10 hours out of the day. Never tried the Jabra, had BlueAnt and the plantronics and neither could touch the Jawbone 2 in noise cancellation so I will take the minor issues for the convenience.
__________________
"SEMPER FIDELIS"
Marines are an essential part of everyone's daily diet
Offline  
Old 03-06-2009, 05:45 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Knocka's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: NJ
Model: 9000
Carrier: AT&T Wireless
Posts: 315
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had this issue with both the original Jawbone and the Jawbone II with a Curve and a Bold. It seemed to drop the connection every time I received an email. It was absolutely maddening. I replaced the Jawbone with a BlueAnt Z9i, which is great. But when the Jawbone II came out, I tried that. Same problem. Back to the Z9i. Noise cancelation is probably not as good as the Jawbones, but the sound quality is superior AND, no more dropped connections.
__________________
Knocka
*****************************
Ignorance never settles a question
*****************************
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.